string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zaterdag OpenStad met onder meer training in Euroborg.

Woensdag 16 maart 2016 om 15:35

FC Groningen speelt zondagmiddag vanaf 14.30 uur de belangrijke thuiswedstrijd tegen Vitesse. In de aanloop naar dit competitieduel traint de eerste selectie zaterdag om 10.30 uur in Euroborg. Het biedt supporters de mogelijkheid spelers en staf op een positieve wijze een laatste steun in de rug te geven richting de wedstrijd tegen Vitesse. Het stadion opent zaterdagochtend om 10.00 uur de poorten.

Na de sportief slechte reeks van de afgelopen weken wil iedereen in en rond de club graag de negatieve spiraal doorbreken. Een positieve aanloop naar de wedstrijd tegen Vitesse kan hieraan extra bijdragen.
Koffie of thee
Zaterdagochtend tijdens de afsluitende training in Euroborg kunnen supporters alvast hun steun betuigen. Ingang 1 van het stadion is vanaf 10.00 uur geopend. Tot 12.00 uur kan iedereen op de omloop van de Tonny van Leeuwen Tribune en bij de Essent Bar gebruik maken van een gratis kopje koffie of thee, dat hen wordt aangeboden door de club.
OpenStad
Deze openbare training valt samen met OpenStad, een initiatief waarbij bedrijven in de Stad belangstellenden de mogelijkheid bieden een kijkje achter de schermen te nemen. Ook de andere Euroborg-bewoners als Jumbo Supermarkten, bioscoop Kinepolis, Plaza Sportiva, Fair Play Casino, Noorderpoort en het Alfa-college zetten zaterdag de deuren open.

Achter de schermen
Welk uitzicht heb je vanuit een skybox? En op welke manier komen de bezoekende supporters het stadion in? Dit alles kunnen bezoekers ervaren tijdens OpenStad. Tevens zijn er diverse kraampjes in het stadion en vallen er leuke prijzen te winnen met het zogenaamde ‘shirt speuren’. Om te beleven hoe het is om door de spelerstunnel te lopen of te kijken hoe de kleedkamers eruit zien, dat kan zaterdagmiddag na 12.00 uur.
Supporterscollectief
Het Supporterscollectief is aanwezig in het Perscentrum van Euroborg (op verdieping -1) voor het maken van foto’s voor de spelerstunnel en daarnaast de verkoop van posters met de meest favoriete foto’s van tien jaar Euroborg.

Het Supportershome van de Supportersvereniging FC Groningen (op verdieping +2) zal toegankelijk zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zoals altijd op zaterdag is uiteraard ook tijdens OpenStad de FanCorner bij Euroborg open voor de aanschaf van tickets en verkoop van fanartikelen, waarbij zaterdag tijdens OpenStad een korting van 10% geldt!
Kinepolis
In bioscoop Kinepolis (voorheen Wolff) worden de hele dag FOX Sports Documentaires over FC Groningen vertoond. Het volledige programma is te vinden via onderstaande link:

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’