Vanavond om 18.30 uur: thuisduel met Vitesse

8 februari 2020 / vandaag

FC Groningen speelt vanavond, zaterdag 8 februari, de thuiswedstrijd tegen Vitesse in de 22ste speelronde van de Eredivisie. Het duel in het Hitachi Capital Mobility Stadion begint om 18.30 uur. Stadion en kassa’s openen om 17.00 uur. Bij de ploeg van trainer Danny Buijs maakt de nieuwe aanwinst Daishawn Redan voor het eerst zijn opwachting in de selectie.

In de aanloop naar de wedstrijd zijn tickets voor het duel – zonder enige beperking – verkrijgbaar via deze website of aan de kassa's bij het Hitachi Capital Mobility Stadion. 
 

Gif FCG Vitesse Banner

Eén rijbaan
Bezoekers van de wedstrijd FC Groningen – Vitesse die met de auto komen, dienen rekening te houden met forse extra reistijd richting het Hitachi Capital Mobility Stadion. Dit in verband met de afsluiting van één rijbaan op de ringweg.

Amateurconvenant
Er zijn vanavond, zaterdag, 8 februari, weer vele (jeugd)leden van de bij het Amateurconvenant van FC Groningen aangesloten clubs aanwezig bij de wedstrijd FC Groningen – Vitesse. Onder meer leden van sv Mussel, cvv FIT Boys en FC LEO zullen met een flink aantal leden de wedstrijd bezoeken.

48bier-fris-braadworst

Horeca-actie
Tevens is er weer een horeca-actie. Een kleine bier of kleine beker fris in combinatie met een braadworst is verkrijgbaar voor 5 euro. Deze aanbieding is op alle publiekstribunes in het Hitachi Capital Mobility Stadion verkrijgbaar. 

winterwekenzijngoedgebleken

Winterweken
De winterweken zijn in volle gang en dat betekent mooie kortingen in zowel de FanCorner aan de Boumaboulevard als in de webshop. Zo geldt er tot en met zaterdag 15 februari een korting van maar liefst 20% op alle sjaals en mutsen uit het assortiment. Kom voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse langs in de FanCorner en sla je slag!

Wedstrijdsponsor
De wedstrijdsponsor bij FC Groningen-Vitesse is Century Autogroep.
 

25wedstrijdsponsor-sponsor-1900-Century
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws