string(9) "claudebot"

Zaterdag: officieus landskampioenschap D1-pupillen.

Woensdag 13 mei 2009 om 12:30

Komende zaterdag, 16 mei 2009, barst de strijd los om het officieuze landskampioenschap van Nederland in stadion Euroborg. Samen met de kampioenen van het westen (AZ D1) en zuiden (PSV D1) strijd de kampioen van het noorden/oosten, FC Groningen D1, in drie onderlinge duels om het kampioenschap.

De middag begint om 13.00 uur met de wedstrijd FC Groningen D1 – AZ D1, gevolgd door de wedstrijd  tussen PSV D1 en de verliezer van de eerste wedstrijd. Om 15.00 uur staat de laatste wedstrijd op het programma, dat is de wedstrijd tussen PSV en de winnaar van de eerste wedstrijd.

De winnaar van de middag wint de Koos Stadensschaal. Deze trofee is vernoemd naar de man die ruim twintig jaar actief was als vrijwilliger (grensrechter, elftalleider en wedstrijdsecretaris) binnen de jeugdopleiding. Koos Stadens overleed aan het begin van dit jaar.

De wedstrijden zijn komende zaterdag gratis te bezoeken in Euroborg. De lange zijde is speciaal voor dit evenement geopend. Uiteraard zijn ook de horeca-verkooppunten geopend. Vanaf 12.00 uur is Euroborg via Ingang 2 te bereiken. Tussen 15.45 uur en 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus