Vanavond collecte; nieuwe sjaals en presentatiegids te koop

21 september 2019

FC Groningen speelt vanavond, zaterdag 21 september, de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De aftrap van het duel is om 19.45 uur. Het stadion en de kassa's openen om 18.15 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd zijn nieuwe sjaals te koop. Ook is de presentatiegids verkrijgbaar. Ook wordt er gecollecteerd door de Ultras. De ticketverkoop loopt via deze website en de overige de reguliere verkooppunten.

De jaarlijkse presentatiegids van FC Groningen is zaterdagavond te koop bij de verkooppunten van de programmaboekjes en tevens in de FanCorner. De prijs is 2 euro voor het boekwerk van ruim 160 pagina's met alle actuele informatie over de club. Leden van Supportersvereniging FC Groningen hebben de gids afgelopen week per post thuis ontvangen.
Online ticketverkoop  Sjaals
In de webshop zijn nieuwe sjaals te bekijken te bestellen via deze link. Zaterdag rondom de wedstrijd zijn deze sjaals ook in de FanCorner aan de Boumaboulevard verkrijgbaar.

Collecte
Ultras Cruoninga collecteert voor nieuwe sfeeracties op de tribunes. Bovendien wordt deze dagen - voor hetzelfde doel - ook online gecollecteerd via de website www.noordtribunegroningen.nl

181111EOB5213

Laatste nieuws