Zaterdag gratis met de bus naar Groningen-Feyenoord

23 november 2017 / vandaag

Supporters van FC Groningen reizen vanaf aanstaande zaterdag, 25 november, in de Stad en Hoogkerk gratis met de bus naar thuiswedstrijden in het Noordlease Stadion. De actie is een samenwerking tussen Qbuzz en FC Groningen en geldt voor de rest van het seizoen 2017/2018. 

Twee speciale lijnen
Er worden twee speciale buslijnen in het leven geroepen, vanaf het Hoofdstation en vanuit Hoogkerk.

Lijn 28 Hoofdstation – stadion (klik op deze link voor een pdf)
Lijn 28 rijdt vier keer vanaf het Hoofdstation, via het Zuiderdiep, de Grote Markt en het UMCG naar het Noordlease Stadion en vervolgens nog door naar Station Europapark. Lijn 3 en 4 vanuit Lewenborg en Beijum sluiten aan op deze lijn bij UMCG Noord.

Lijn 27 Hoogkerk – stadion (klik op deze link voor een pdf)
Lijn 27 rijdt vanaf Hoogkerk, via Vinkhuizen, Paddepoel, de Korrewegwijk, het Oosterpark en vervolgens ook via het UMCG naar de Boumaboulevard. Q-link 6 (Appingedam/Delfzijl), lijn 61 (Bedum/Middelstum) en lijn 65 (Winsum/Zoutkamp) hebben aansluiting op de voetbalbussen bij UMCG/Hoofdingang.

Na afloop van de wedstrijd rijden lijn 27 en 28 vanaf het stadion uiteraard ook weer terug naar Hoogkerk en het Hoofdstation.

Gratis reizen binnen de Stad
Supporters kunnen op thuiswedstrijddagen vanaf twee uur voor de wedstrijd gratis gebruikmaken van de bussen van Qbuzz binnen de stad Groningen. Kosteloos terug kunnen supporters tot een uur na de wedstrijd. Je reist gratis mee op vertoon van je losse kaart of seizoenskaart.

Voorwaarden gratis reizen:
-Alleen op vertoon van je losse kaart of seizoenkaart van FC Groningen;
-Geldig vanaf 2 uur voor tot 1 uur na de wedstrijd;
-Geldig voor alle bussen van Qbuzz in de Stad en Hoogkerk;
-Geldig voor de reguliere thuiswedstrijden.

LET OP: pendelbussen Arriva
De bestaande pendelbusdiensten in samenwerking met Arriva Touring van P+R Hoogkerk en P+R Haren, die zich vooral richten op de stadionbezoekers van buiten de gemeentegrenzen, zullen blijven bestaan. Deze vallen niet onder de reguliere dienstregeling van Qbuzz en zijn dus ook niet gratis, maar kosten 3 euro voor een retour.

2000px-Qbuzz_logo.svg
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws