Zaterdag 27 augustus Supportersdag in Euroborg

22 augustus 2022

FC Groningen organiseert aanstaande zaterdag 27 augustus een Supportersdag. De Trots van het Noorden nodigt al haar supporters uit de Supportersdag gratis te bezoeken in Euroborg. In het stadion en aan de rand van het veld zullen zaterdag 27 augustus van 12.00 uur tot 16.00 uur diverse activiteiten gepland staan. De eerste selectie is tijdens deze Supportersdag aanwezig voor fotomomenten en handtekeningen.

FC Groningen was voornemens haar jaarlijkse Open Dag onderdeel te laten zijn van de Groningens Ontzet viering op de Grote Markt. Door een miscommunicatie tussen meerdere partijen werden de vereiste vergunningen niet verstrekt. De club heeft hierover eerder richting haar supporters gecommuniceerd (klik hier voor het bericht). FC Groningen is op zoek gegaan naar een passend alternatief en heeft deze mogelijkheid gevonden op zaterdag 27 augustus.
 
Goed gevuld middagprogramma
FC Groningen opent komende zaterdag de deuren van Euroborg voor al haar supporters. Met een goed gevuld middagprogramma zijn supporters van 12.00 uur tot 16.00 uur welkom in het huis van FC Groningen. Er is geen vergunning verleend voor activiteiten buiten de poorten van Euroborg.
 
De invulling van de Supportersdag is niet geheel gelijk aan de reguliere Open Dag onder meer vanwege het missen van de activiteiten die normaliter op het voorplein en achter het stadion plaatsvinden. Zowel binnen in het stadion als op en rond het veld staan verschillende (voetbal)activiteiten op het programma. Naast een officiële spelerspresentatie is de selectie van FC Groningen tijdens de Supportersdag aanwezig voor het uitdelen van handtekeningen en fotomomenten.
 
Idolen ontmoeten
Marketingmanager Edwin Froma baalt nog steeds dat er geen Open Dag zoals normaliter kan worden georganiseerd. Froma is wel blij dat de club een alternatief kan aanbieden waarbij supporters, spelers en club letterlijk samenkomen. “De Supportersdag wordt een evenement waar supporters hun idolen kunnen ontmoeten. We zijn blij deze dag op zaterdag 27 augustus te kunnen bieden en kijken ontzettend uit naar de Supportersdag. We hopen ook met deze opzet dat duizenden supporters op 27 augustus richting Euroborg komen.” 

_M7A0265

Laatste nieuws