string(9) "claudebot"

Zaak Tadic is geseponeerd.

Dinsdag 24 mei 2011 om 13:28

In de 332ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland onder meer terug op de halve finale van de play-offs tegen Heracles Almelo, kijkt hij vooruit naar de finale tegen ADO Den Haag en meldt hij dat Dusan Tadic komende donderdag gewoon kan meespelen. Daarnaast benoemt hij de overige activiteiten van deze week.

“De eerste horde op weg naar nieuwe deelname aan Europees voetbal is genomen. Over twee wedstrijden gezien, hebben wij tijdens de halve finales van de play-offs Heracles Almelo weten te verslaan en dat is een knappe prestatie, want de ploeg van trainer Peter Bosz heeft een uitstekende tweede seizoenshelft gespeeld en is voor ons een lastig te bespelen tegenstander gebleken.”
Prijs
“We mogen ons nu gaan opmaken voor de finale tegen ADO Den Haag. Dat is natuurlijk een geweldige prestatie, want tot en met de slotdag van deze competitie strijden wij om een prijs, iets waarop we voorafgaande aan dit seizoen slechts durfden te hopen. Donderdagavond trappen we om 20.00 uur af in Den Haag en zondagmiddag valt vanaf 12.30 uur de beslissing in onze eigen Euroborg.”
“Dit seizoen is weer maar eens gebleken welke meerwaarde ons publiek heeft bij de thuiswedstrijden en met de steun van een wederom volle Euroborg hebben wij er alle vertrouwen in dat we het tweeluik met ADO Den Haag – dat overigens eveneens een prima seizoen kent – winnend zullen afsluiten. In dat geval wacht ons zondagmiddag rond 16.30 uur een huldiging op de Grote Markt. Het exacte tijdschema zal in de komende dagen worden vastgesteld.”
“Dusan Tadic is aanstaande donderdag in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag inzetbaar. Maandag werd door de aanklager betaald voetbal een vooronderzoek gestart na een vermeende overtreding op Heracles-speler Glynor Plet in de wedstrijd van afgelopen zondag. Op basis van de ingediende verklaringen en de beschikbare tv-beelden acht de aanklager de overtreding ‘niet wettig en overtuigend’ bewezen en heeft hij de zaak geseponeerd.”
Benefietavond
“Deze week hebben we – buiten de finale van de play-offs – ook weer tal van activiteiten. Zo was er gisteravond (maandag – red.) een exclusieve benefietavond ten bate van Doe Een Wens Stichting Nederland. Tijdens deze speciale avond – die werd gehouden in Autoborg, bij onze hoofdsponsor Noordlease – is er zoveel mogelijk geld ingezameld om tal van wensen te vervullen voor kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.”
“Centraal hierbij stond een veiling met unieke items, zoals een exclusieve clinic door ons succesvolle trainersduo Pieter Huistra en Erwin van de Looi, een meet & greet met international en ex-FC Groningen speler Arjen Robben in München en een gesigneerd Barcelona-shirt van Lionel Messi. De totale opbrengst in Autoborg bedroeg maar liefst 76.600 euro. Een geweldig resultaat. Wij dienen hiervoor alle partijen die aan deze prachtige avond en opbrengst hebben meegewerkt dan ook hartelijk te danken. In het bijzonder gaan onze grote waardering en complimenten uit naar de presentator en veilingmeester van de avond, Jacques d’Ancona.”
Golfdag
“Morgen (woensdag – red.) wordt de jaarlijkse Hattrick’s Club Golfdag gehouden. Sponsors en relaties van FC Groningen nemen het dan tegen elkaar op bij de Drentsche Golf & Country Club in Zeijerveen, nabij Assen. Het programma is onderverdeeld in twee groepen, te weten wedstrijddeelnemers en voor de meer ervaren clinicdeelnemers een shortgolf. Voor deze jaarlijkse golfdag bij de DGCC hebben zich ongeveer 50 wedstrijdspelers opgegeven en 32 shortgolf deelnemers.”
Energy Valley Topclub Tour
“Vrijdagmiddag vindt de Energy Valley Topclub Tour plaats, met start en finish in Euroborg. De organisatie van de Relatie Fietstocht is traditiegetrouw in handen van het Sport- en Adviesbureau Inter-Action in Groningen. Ook dit jaar weer wordt een aansprekende route van circa 90 kilometer uitgezet, dit keer langs mooie en duurzame projecten in Groningen en Drenthe. Commissaris van de Koningin Max van den Berg zal de deelnemers, onder wie onze commercieel manager Robbert Klaver, bij de finish onthalen.”
EBF Jongerejaars Symposium 2011
“Vrijdag vindt op het Zernike universiteitscomplex het EBF Jongerejaars Symposium 2011 plaats voor eerste- en tweedejaars studenten van de Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging van de Rijksuniversiteit Groningen. De EBF is een studievereniging met ongeveer 4.500 leden en organiseert verschillende activiteiten, zoals congressen, studie-onderzoeksreizen en ook symposia.”
“Het doel van het Jongerejaars Symposium is om de studenten en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden en in vroeg stadium kennis met elkaar te laten maken. Dit gebeurt onder meer door lezingen van mensen uit het bedrijfsleven en interactieve workshops, gegeven door de bedrijven. Ondergetekende is vrijdag één van de gastsprekers.”
Groene beleid
“Zaterdag zal Autobedrijven ESA de honderdste DAF bedrijfswagen overhandigen aan Smilda & Zn. te Leek. De overhandiging van de truck zal plaatsvinden voor Euroborg. De keuze voor deze locatie heeft in belangrijke mate te maken met het duurzame en groene beleid van ESA, Smilda en FC Groningen. Met de aflevering van de meest duurzame groene vrachtwagen, die er op dit moment te koop is, laat Smilda haar groene beleid zien.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’