string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Woensdagochtend training in Haren; geen voetbalschool.

Maandag 06 februari 2012 om 14:25

De selectie traint deze week op woensdagochtend en -middag op kunstgras in Haren. De trainingen van de RVO voor dinsdag 7 februari zijn geschrapt in verband met de kou. Woensdag 8 februari zijn er geen activiteiten van de voetbalschool.

Woensdagochtend en woensdagmiddag 8 februari zal er door de selectie op het kunstgrasveld van Haren worden getraind. Het programma voor donderdag en vrijdag wordt in een later stadium vastgesteld.

Geen trainingen RVO, geen wedstrijden
Maandagochtend is besloten alle trainingen van de RVO FC Groningen/Cambuur voor maandag 6 en dinsdag 7 februari af te gelasten. Door de sneeuw op het veld en de lage temperatuur is het niet verantwoord het veld op te gaan. De woensdagtraining van B1 en C1 gaan vooralsnog wel door. Komend weekend worden door de jeugdteams van de RVO opnieuw geen officiële wedstrijden gespeeld. De KNVB heeft het volledige amateurprogramma voor 11/12 februari reeds geschrapt. Ook de gehele speelronde van de Beloften Eredivisie van maandag 6 februari werd geschrapt.
Woensdag 8 februari: geen Voetbalschoolactiviteiten
Door de sneeuw en de lage temperaturen is besloten de activiteiten van de Voetbalschool voor woensdag 8 februari af te gelasten. De wedstrijden van zowel de eerstejaars- (geboren in 2002) als de tweedejaars E-pupillen (geboren in 2001) worden een week opgeschoven. Op woensdag 15 februari speelt om 14.30 uur de eerste groep tegen CVVB E1, aansluitend (om 16.00 uur) de tweede groep tegen CVVB D1. 

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’