Special: ‘Arjen Robben volgt zijn hart’

24 september 2020 / vandaag

De voetbalwereld heeft het op zaterdag 27 juni maar over één ding: Arjen Robben werkt aan zijn comeback als voetballer bij FC Groningen. Op zondag 13 september 2020 maakt de sterspeler daadwerkelijk zijn comeback in de Eredivisie in de eerste speelronde tegen PSV. FC Groningen TV kijkt in een speciale uitzending terug op een traject van keihard trainen en toewerken naar de comeback.

RObben blij

In de special wordt teruggekeken op het moment dat Arjen Robben en FC Groningen wereldnieuws werd. FC Groningen TV gaat in gesprek met journalisten; Jan Mennega, William Pomp en Hans Kraaij jr. over de terugkeer van de superster bij zijn jeugdliefde FC Groningen. Ook oud-teamgenoot en vriend Sander van Gessel komt aan het woord. Uiteraard mag de hoofdpersoon zelf niet ontbreken in de special.
 
Bekijk woensdagavond de première van de special ‘Arjen Robben volgt zijn hart’ vanaf 20.00 uur op FOX Sports 1. De uitzending is de volgende ochtend (donderdag 24 september) vanaf 08.00 uur te bekijken via het YouTube-kanaal van de club. 

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws