string(9) "claudebot"

Woensdagavond eerste uitzending FC Groningen TV.

Dinsdag 04 augustus 2009 om 14:41

In de 241ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de openingswedstrijd tegen Ajax, kijkt hij vooruit naar de komende week en meldt hij een verruiming van de mogelijkheden om kaarten aan te schaffen.

“De openingswedstrijd van het seizoen is helaas niet geworden wat we er van hadden gehoopt, maar met Ajax troffen we dan ook niet de makkelijkst denkbare tegenstander. Het verlies is vervelend, maar ook niet meer dan dat. Er zijn nog 33 competitiewedstrijden te spelen en wij weten dat er werk aan de winkel is. Iedereen bij de club legt ziel en zaligheid in de werkzaamheden en we zijn er van overtuigd dat we de komende weken zullen groeien.”

Nieuw vrijwilligershome
“Afgelopen zondag werd voor het eerst gebruik gemaakt van het nieuwe vrijwilligershome. Dit onderkomen is gevestigd boven het pand van onze sponsor Fair Play Casino. Wij zijn hen zeer erkentelijk dat zij in deze oplossing hebben meegedacht. De start in deze nieuwe ruimte is met veel enthousiasme ontvangen. We zullen over een paar weken het nieuwe vrijwilligershome officieel in gebruik gaan nemen, met een passend feestelijk tintje.”

Kaarten
“Komende zaterdag spelen we de lastige uitwedstrijd tegen Roda JC in Kerkrade en zondag 16 augustus treden we om 16.30 uur in eigen huis aan tegen NAC Breda. Voor dit tweede thuisduel in Euroborg zijn nog kaarten verkrijgbaar en dit seizoen zijn de mogelijkheden voor het aanschaffen ervan verruimd. Met één club- of seizoenkaart kunnen voor de meeste thuiswedstrijden vier losse kaarten worden gekocht, dit geldt ook voor het treffen met NAC. Vorig seizoen was dit maximum nog twee stuks. We zijn blij dat we deze service aan onze supporters kunnen bieden.”

Interland
“Volgende week dinsdag hebben we ook een wedstrijd in Euroborg. Dan speelt Jong Oranje tegen Jong Engeland. Dit oefenduel is een mooie gelegenheid voor voetballiefhebbers, jong en oud, om eens een internationale wedstrijd in Euroborg te zien. Kaarten voor deze interland zijn onder meer verkrijgbaar via de Supportersbalie in Euroborg. Andere mogelijkheden om aan een toegangsbewijs te komen zijn te vinden in het menu ‘kaartverkoop’ op deze website.”

G-voetbaldag
“Morgen (woensdag – red.) is in Barendrecht weer de traditionele G-voetbaldag. Bijna alle coaches uit het betaalde voetbal zullen hierbij aanwezig zijn. Namens FC Groningen nemen hoofdtrainer Ron Jans en zijn assistent Raymond Libregts deel aan deze bijzondere dag, waarbij voetballers met een verstandelijke beperking onder begeleiding van profcoaches een toernooi afwerken.”

“Morgenavond (woensdag – red.) is de eerste uitzending te zien van FC Groningen TV. Via Eredivisie Live is om 18.15 uur een programma van ruim een kwartier te zien, exclusief over FC Groningen. In de eerste aflevering is onder meer een sfeerreportage te zien over de Open Dag, een verslag van de persdag en een uitgebreide terugblik op de openingswedstrijd van het seizoen tegen Ajax. FC Groningen TV zal wekelijks via Eredivisie Live uitzenden op de woensdagavond om 18.15 uur.”

DVD
“Wie afgelopen zondag rond de wedstrijd tegen Ajax geen DVD van Eredivisie Live heeft ontvangen met daarop de hoogtepunten van het afgelopen seizoen, kan alsnog aan een exemplaar komen. De DVD is op werkdagen gratis af te halen in de Fanshop. Kijk voor de openingstijden elders op deze website.”

Jong FC Groningen
“Jong FC Groningen neemt komend weekeinde deel aan een toernooi in Pijnacker. De ploeg van trainer Erwin van de Looi komt onder meer in actie tegen de Belgische clubs FC Antwerp en Germinal Beerschot. In de andere poule is Manchester United de meest in het oog springende deelnemer op de velden van voetbalclub Oliveo.”

Arrangementen
“FC Groningen en Euroborg staan bekend om de bijzondere voetbalsfeer rondom thuiswedstrijden. Voor zakelijke relaties hebben wij de mogelijkheid deze sfeer in een bomvolle Euroborg te beleven in combinatie met een rondleiding, buffet en uiteraard een wedstrijd. FC Groningen biedt hiervoor speciale bedrijfsarrangementen aan. Relaties worden verwelkomd met koffie of thee waarna van dichtbij alle facetten van een wedstrijd van FC Groningen kunnen worden beleefd. Zo is er onder meer een rondleiding door Euroborg, een uitgebreid buffet en de wedstrijd van die dag wordt gevolgd vanaf het Rabobank Ereterras. Bedrijven die over deze unieke zakelijke mogelijkheid meer informatie willen hebben, kunnen een e-mail sturen naar commercie@fcgroningen.nl.”

Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland
“FC Groningen Media heeft een overeenkomst gesloten met de organisatie van de Promotiedagen Noord-Nederland. De mediatak zal de jaarlijkse uitgave van het speciale beursmagazine verzorgen. Het hele traject, van advertentieverkoop en redactie tot ontwerp en druk, komt te liggen bij FC Groningen Media. Het beursmagazine is een informatief en lezenswaardig blad, dat als vooraankondiging van de Promotiedagen naar duizenden bedrijven wordt verstuurd. De Promotiedagen worden dit jaar gehouden op dinsdag 3 en woensdag 4 november.”

FC Groningen Junior Club
“De zomervakantie is nog niet achter de rug, maar de FC Groningen Junior Club is nu alweer druk bezig met de voorbereidingen van activiteiten in de herfstvakantie. Je kunt je opgeven voor een bezoek aan de bioscoop, een zaalvoetbalclinic en een rondleiding! Leden die graag mee willen doen aan één van deze activiteiten kunnen zich hiervoor aanmelden via de website van de FC Groningen Junior Club, in het menu ‘activiteiten’. Ook is het voor leden mogelijk een verjaardagsfeestjes te vieren bij FC Groningen. Tot december 2009 zijn er nog verschillende data vrij. Kijk ook hiervoor op de website van de Junior Club.”

“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’