Woensdag volgende oefenwedstrijd in de regio

26 juli 2022

FC Groningen speelt woensdagavond om 18.00 uur de volgende oefenwedstrijd in de oefencampagne. Velocitas is in Hoogkerk op het sportpark van HFC’15 de tegenstander van de Trots van het Noorden. Een duel tussen twee voormalig bekerwinnaars uit Groningen. Het sportpark in Hoogkerk is woensdag vanaf 16.30 uur geopend. 

20220717FCGRONINGENFCEMMEN015

Kaarten voor het duel met Velocitas zijn eenvoudig te bestellen via de ticketshop van makelaardij John Schokker. Op de wedstrijddag zijn ook tickets aan de kassa’s te koop. Kaarten kosten €10,- per stuk voor volwassenen. Jeugd tot en met 12 jaar betaalt €5,- per stuk. De wedstrijd wordt in Hoogkerk gespeeld omdat daar de mogelijkheid is om op natuurgras te spelen.
 
Tegenstander Velocitas
Velocitas is de voormalig vereniging van onder andere clubicoon van FC Groningen Piet Fransen. De amateurs die normaal hun thuiswedstrijden spelen in het Stadspark zijn afgelopen seizoen kampioen geworden in de 3e klasse. Het team wordt getraind door Simon Cageling.
 
Cageling is in het dagelijks leven werkzaam bij FC Groningen als manager maatschappelijke projecten en momenteel zijn de dagen gevuld met het FC Groningen Voetbalkamp. Cageling neemt het woensdag dus op tegen zijn collega’s en staat de komende weken veelvuldig met selectiespelers op het veld training te geven bij het Voetbalkamp.
 
De wedstrijd tussen Velocitas en FC Groningen wordt woensdagavond om 18.00 uur afgetrapt op het sportpark van HFC’15 aan De Verbetering 50. Een mooie kans om FC Groningen in de regio te zien spelen. Supporters worden vriendelijk verzocht waar mogelijk lopend, met de fiets of via het openbaar busvervoer naar het sportpark te komen. De poorten van het sportpark openen om 16.30 uur.  
 
Zaterdag in Euroborg
De Trots van het Noorden sluit de voorbereiding af met een wedstrijd in Euroborg. De Spaanse middenmoter Osasuna is zaterdag 30 juli te gast, aftrap 16.00 uur.  Seizoenkaarthouders kunnen voor een gereduceerd tarief van €5,- een ticket kopen via deze speciale link voor seizoenkaarthouders. De FC is vanwege de organisatiekosten genoodzaakt ook van seizoenkaarthouders een bijdrage te vragen.
 
Vijfjaarkaarthouders kunnen via deze speciale link voor vijfjaarkaarthouders een plaats claimen. Niet-seizoenkaarthouders kunnen een ticket kopen via https://tickets.fcgroningen.nl. Kaarten kosten €10,- per stuk. Bij de wedstrijd is enkel de onderste ring van Euroborg geopend.

Seizoenkaarten of losse tickets voor de eerste twee thuiswedstrijden van het Eredivisie-seizoen zijn ook gemakkelijk te bestellen via https://tickets.fcgroningen.nl.
 

CAMBUUR-19

Laatste nieuws