Woensdag 8 mei Junior Club Dag!

1 mei 2013

De leukste Junior Club activiteit van het jaar staat weer op het programma. Op 8 mei vindt in de ijshal van sportcentrum Kardinge namelijk de jaarlijkse Junior Club Dag plaats! Als lid van de Junior Club mag je deze dag absoluut niet missen. Natuurlijk mag je ook een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Vanaf 13.30 uur gaan de deuren open en wordt er begonnen met een bijzondere spelerspresentatie. Een groot aantal spelers van de eerste selectie is hierbij aanwezig. Een aantal aanwezige kinderen mag vervolgens een balletje trappen met de spelers, daarnaast zijn er voldoende andere leuke attracties aanwezig. Van stormbaan tot mini-kartbaan, er is van alles te doen! Glijden van een reusachtige glijbaan, of wat dacht je van een potje ‘bumpervoetbal’? Reusachtige clowns steken boven het publiek uit en maken mooie ballon versieringen. Ook kun jij je laten schminken, zo kun jij mooi groen-wit versierd rond lopen.

Zelf een potje voetballen of je beste trucs laten zien kan bij één van de aanwezige speelveldjes. Hier worden gedurende de middag ook voetbalshows gegeven door getalenteerde freestylers.
Kortom, het gaat een fantastisch leuke middag worden waarbij onze geliefde mascotte Groby uiteraard ook aanwezig is. Je hoeft je alleen maar aan te melden via de site van de Junior Club! Ben jij lid van de Junior Club en heb jij je nog niet aangemeld? Geef je dan nu op!

Nog geen lid van de Junior Club? Meld je dan nu aan! De rest van het seizoen is lidmaatschap gratis en je mag dan ook bij de Junior Club Dag aanwezig zijn. Tot woensdagmiddag in de IJshal van sportcentrum Kardinge!

Laatste nieuws