Woensdag 21 april Netwerkcarrousel: ‘Het leukste uurtje van de dag’

7 april 2021

De FC Groningen Business Club organiseert op woensdag 21 april om 16.00 uur voor de tweede keer een netwerkcarrousel. In samenwerking met EventInsight kunnen leden van de FC Groningen Business Club een uur met elkaar netwerken zonder dat ze vooraf weten met wie ze allemaal in gesprek komen. Op naar wederom ‘het leukste uurtje van de dag.’

netwerkcarousel-april

De reacties op de eerste netwerkcarrousel eind maart waren zeer positief. De deelnemers hadden in een uur tijd vijftien verschillende online gesprekken gevoerd. “Het leukste uurtje van de dag,” aldus Jeroen Grinwis van Vrijdag Online. “Niet alleen verstand van voetbal, maar ook van klantbelevenis,” zei Anne Pietersen van Marne Veenstra. Kortom de netwerkcarrousel is een prachtig alternatief om te blijven netwerken in een tijd waarin businessclubleden elkaar nog niet fysiek kunnen ontmoeten bij FC Groningen.
 
Hoe dat werkt?
De netwerkcarrousel vindt plaats via een online platform waarop wordt ingelogd en waarna het speeddaten met andere sponsorrelaties van FC Groningen kan beginnen. Camera aan, geluid aan en laat de carrousel het werk doen. Wie er virtueel tegenover elkaar komt te zitten, is een verrassing.
 
Een gesprek duurt 4 minuten waarin de twee sponsorrelaties die random aan elkaar zijn gekoppeld elkaar kunt leren kennen. Na het verstrijken van de tijd, wordt er automatisch een nieuwe koppeling gemaakt. Supersimpel, superleuk en supereffectief. Een uitgelezen kans om ook in deze tijd te blijven netwerken en via FC Groningen op zoek te gaan naar nieuwe verbindingen. Aanmelden voor de netwerkcarrousel van woensdag 21 april kan via de zakelijke app van FC Groningen.   

Laatste nieuws