string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Winterweer centraal in FCG TV.

Dinsdag 07 februari 2012 om 10:42

Vanavond om 18.00 uur in FC Groningen TV is er aandacht voor de huldiging van F-pupillen in Euroborg, een nabeschouwing op Groningen-RKC en het winterweer. Ook is een reportage te zien over A1-trainer Paul Raveneau en meldt Hans Nijland in zijn nieuwsbrief het nieuwe uitshirt.

Ondanks de kou waren diverse noordelijke F-pupillen zondagmiddag in Euroborg aanwezig bij het duel tussen FC Groningen en RKC Waalwijk. En dat waren ze niet zomaar. In het kader van het amateurconvenant werden ze in de rust van FC Groningen – RKC Waalwijk gehuldigd door middel van een ereronde op het veld omdat ze onlangs kampioen waren geworden. Een van de teams was de F-1 van GVAV Rapiditas. Zij luisterden hun huldiging speciaal voor FC Groningen TV op met een dansje waarbij ze het aardig warm kregen.
Helaas was Euroborg afgelopen zondag maar voor iets meer dan de helft gevuld. De toeschouwers die de kou wel trotseerden waren goed warm gekleed want alles was uit de kast gehaald om het goed vol te kunnen houden. Fleecedekens, thermobroeken, mutsen, sjaals, in alle soorten en maten waren ze zondag te zien in en rond Euroborg.
Van het duel tussen FC Groningen en RKC Waalwijk kreeg het noordelijke publiek het niet warm. RKC won met 3-0 en liet de FC met een fikse kater achter. Trainer Pieter Huistra, aanvoerder Petter Andersson en Emil Johansson, die zijn rentree maakte, waren het erover eens dat de FC haar fans ‘in de kou’ had laten staan.
Sinds 2007 is Paul Raveneau de trainer/coach van de A1 van FC Groningen/Cambuur. FC Groningen TV volgde hem onlangs tijdens de gewonnen thuiswedstrijd tegen De Graafschap A1 en sprak met hem over zijn manier van coachen tijdens een wedstrijd.
In de wekelijkse nieuwsbrief komt algemeen directeur Hans Nijland terug op het verzoek dat FC Groningen afgelopen zaterdag bij de KNVB had gedaan om het duel tegen RKC vanwege de kou uit te stellen. Daarnaast laat hij weten in welk uitshirt FC Groningen het volgend seizoen gaat spelen. De supporters konden de afgelopen week kiezen uit drie ontwerpen van het nieuwe shirt.
FC Groningen TV is vanavond om 18.00 uur te zien op Eredivisie Live 1. De aflevering wordt herhaald om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur op Eredivisie Live 2. Woensdag zijn er herhalingen om 08.35 uur en 13.05 uur op EL 1.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’