Winst voor FC Groningen.

Vrijdag 09 mei 2014 om 11:26

Afgelopen woensdag speelde FC Groningen de eerste van de twee Play Off wedstrijden tegen Vitesse. De wedstrijd werd gespeeld in stadion Euroborg.

Het begon al spannend in de eerste: Vitesse kreeg een strafschop toegewezen. Gelukkig wist onze keeper,  Marco Bizot, de bal tegen te houden.
Later kreeg Kevin Leerdam, speler van Vitesse, gele kaart voor een overtreding op Filip Kostic . De ruststand was 0-0.
In de tweede helft werd Hans Hateboer gewisseld voor Giliano Wijnaldum. Later werd ook Nick van der Velde gewisseld, hij moest plaats maken voor Michael de Leeuw.
Het leek er lang op dat de wedstrijd zou eindigen in een gelijkspel. Gelukkig wist Lorenzo Burnet aan het einde van de wedstrijd nog een doelpunt te maken. Hij bepaalde de eindstand op 1-0 voor FC Groningen.
Voorafgaand aan de wedstrijd liepen er een aantal Juniorclub leden met een speler het veld op : Marco , Frank , Marc , Recheza , Quinten , Wesley , Quinten , Nathan , Marc , Dakota , Cas , Marc , Youp , Fabienne , Pepijn , Mike , Michelle , Julia , Julian , Rick , Jorn , Inez , Zara , Milan , Jelmer , en Marijn.
In de rust van de wedstrijd waren en 5 leden van Kids United op het veld te bewonderen tijdens de Shoot-Out.
Foto’s van de wedstrijdactiviteiten komen spoedig online te staan.