string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Win een gesigneerd shirt van FC Groningen!

Vrijdag 08 augustus 2008 om 11:10

Laat zien dat je supporter bent van FC Groningen. Maak een spandoek, hang deze op in je straat, maak een foto en mail deze naar FC Groningen.

De spandoeken kunnen weer te voorschijn worden gehaald. Het seizoen is namelijk weer begonnen. Leef je uit met je eigen spandoek. Hang dit spandoek aan de gevel van je woning of bijvoorbeeld in je straat. Maak een foto van dit spandoek en mail de foto naar FC Groningen.
* Foto`s mogen maximaal 200 kb zijn.
FC Groningen zal in de loop van oktober de ingezonden foto`s publiceren op haar website. Onder alle inzendingen verloot FC Groningen een gesigneerd shirt van de club.
Gratis blanco spandoek
Mocht je niet in het bezit zijn van een wit doek dan kun je een blanco spandoek ophalen bij de fanshop in Euroborg.
Maak kans op een gratis Eredivisielive abonnement
Wil je ook kansmaken op een jaar lang gratis Eredivisielive? Plaats dan je foto van je spandoek ook op de website van de Eredivisie. Website Eredivisie Let op: Houdt het netjes. FC Groningen behoudt zich het recht voor om spandoeken niet te plaatsen wegens onzedelijke, racistische, discriminerende, beledigende of anderszins voor de club onaanvaardbare inhoud.
Eredivisiekanaal
Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met het Eredivisie Kanaal.
Met ingang van het volgende seizoen beginnen de achttien Eredivisie-clubs hun eigen voetbalkanaal. Deze zender, die via alle TV-distributeurs, via internet en per mobiele telefoon te bekijken is, brengt alle wedstrijden live.

De livewedstrijden van FC Groningen zijn dus ook dit seizoen te zien op dit nieuwe kanaal. Wil jij op de hoogte gehouden worden van deze actie en alle ontwikkelingen omtrent het Eredivisiekanaal? Klik dan op deze link.
Wanneer je besloten hebt om een abonnement op het Eredivisie Kanaal te nemen vergeet dan niet aan te geven dat FC Groningen je favoriete club is.
Bron: FC Groningen

Gerelateerd nieuws.

14 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard