string(9) "claudebot"

Wilfred Genee te gast bij bijeenkomst Amateurconvenant.

Donderdag 20 februari 2014 om 10:50

Het Amateurconvenant FC Groningen organiseert op woensdag 5 maart een bijeenkomst in Euroborg met als thema: ‘De veranderde maatschappij: wat zijn de kansen en bedreigingen voor uw club?’

Amateurclubs hebben een belangrijke maatschappelijke rol in de samenleving. De bijeenkomst voor (jeugd)bestuursleden van amateurclubs geeft onder meer antwoord op de vraag hoe clubs invulling kunnen geven aan deze maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Te gast tijdens de avond op 5 maart zijn presentator Wilfred Genee van het populaire televisieprogramma Voetbal International, die zich hard maakt voor gezonde voeding in de voetbalkantine.
WOZ-beschikking
Daarna komt Makelaar John Schokker aan het woord, die in zal gaan op welke wijze de WOZ-beschikking van de gemeente invloed heeft op voetbalclubs. Vaak betalen verenigingen te veel belasting. Schokker legt uit wat clubs kunnen doen om geld en problemen te besparen.
Vervolgens worden diverse gasten geïnterviewd over maatschappelijke thema’s, waarna de verenigingen aan tafel met elkaar in gesprek kunnen over de kansen en bedreigingen voor hun eigen club.
Aanmelden
Leden van het Amateurconvenant kunnen zich voor deze avond aanmelden via: http://www.fcgroningen.nl/home/ac/themabijeenkomsten/

Gerelateerd nieuws.

20 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

23 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus