string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Wil jij een handtekening van je favoriete spelers?

Maandag 30 maart 2009 om 11:48

Op 8 april a.s. staat de handtekeningenmiddag weer op het programma. Wil jij graag de handtekening van je favoriete spelers? Geef je dan snel op!

Op 8 april heb je de kans om je favoriete spelers te zien. Deze middag wordt er een handtekeningenmiddag georganiseerd in Euroborg. De middag begint al om 12.30 uur en duurt tot 14.00 uur en is bedoelt voor leden van vanaf 4 jaar. Deze middag is alleen voor Junior Club leden, dus je kunt geen vriendje of vriendinnetje meenemen. Ook mag je maar één ding (bijvoorbeeld een bal of shirt) mee nemen waar je de handtekeningen op kan laten zetten. Als je niets hebt om handtekeningen op te laten zetten dan krijg je van ons een papier waar je de handtekeningen op kunt laten zetten. Wil jij handtekeningen scoren van je favoriete speler? Geef je dan snel op. Je krijgt na aanmelding een reactie met daarop de tijd dat je handtekeningen mag vragen. Reageren kan tot 6 april. Klik hier om je aan te melden (het is niet mogelijk om je via een andere weg aan te melden).
Let op! Voor deze activiteit geldt vol = vol. Wil je je opgeven voor een van de andere activiteiten van de Junior Club kijk dan onder het kopje “activiteiten”.

Gerelateerd nieuws.

20 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard