Wessel Dammers en veiling Supportersvereniging in FC Groningen TV

26 juni 2020 / vandaag

FC Groningen TV heeft vanavond (vrijdag 26 juni) in de laatste aflevering van het seizoen een uitgebreide kennismaking met nieuweling Wessel Dammers. Daarnaast is er aandacht voor de bijzondere online veiling voor de stichting ' Laat ons weer eens samen juichen' die door de Supportersvereniging FC Groningen is georganiseerd en vandaag begint. De uitzending start om 18.40 uur op FOX Sports 1. 

logo_FCGTV_FOX_2018_voorbeeld

Vlak na het begin van de coronacrisis in Nederland maakte FC Groningen bekend dat Wessel Dammers de komende drie seizoenen uitkomt voor de Trots van het Noorden. De centrale verdediger is transfervrij overgekomen van Fortuna Sittard. In FCG TV is een uitgebreide kennismaking te zien met Dammers waarin hij vertelt over de totstandkoming van de overgang naar de FC en de reden van de keuze voor zijn nieuwe club, zijn twee Europese wedstrijden voor Feyenoord en zijn persoonlijkheid.
 
Vandaag start om 16.00 uur een bijzondere veiling op https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/3222. Tot en met woensdag 8 juli kan online geboden worden op zo'n 150 items die gerelateerd zijn aan FC Groningen. De opbrengst komt ten goede aan de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’. De initiatiefnemers van de veiling, Niels Hilboesen en Sjoerd-Jan Gispen, vertellen in FCG TV waarom ze de veiling zijn begonnen en laten daarbij een paar bijzondere items zien.
 
De laatste aflevering van FC Groningen TV van dit seizoen wordt om 18.40 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 20.40 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 10.30 uur te zien op kanaal 3 en zondag om 07.15 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/  
 

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws