string(9) "claudebot"

Welkom op de GWB website!

Woensdag 15 augustus 2012 om 15:01

De Green White Bengels, kort genoemd GWB, is onderdeel van de FC Groningen Junior Club. Het is een fanclub opgericht speciaal voor jonge supporters van FC Groningen in de leeftijd tussen 13 en 17 jaar.

Eigen website
Ondanks dat de GWB al een aantal jaren bestaat, was er nog nooit een eigen website. Vanaf nu is dat definitief verleden tijd!
Vanaf vandaag kun je op deze website alles vinden wat je wilt weten over de GWB.

Activiteiten
Zoals genoemd is de GWB opgericht voor FC Groningen fans in de leeftijd van 13 t/m 16 jaar. De GWB is meer dan alleen een fanclub; om haar fans te betrekken bij FC Groningen, worden er voor leden allerlei activiteiten georganiseerd. Activiteiten variëren van deelname aan de rustactviteit bij thuiswedstrijden van het 1e elftal, tot aan een filmbezoek bij de naast Euroborg gelegen bioscoop. Het mooiste van alles is dat de meeste activiteiten gratis worden aangeboden.

Nog meer voordeel!
Als lid zijn er nog meer voordelen. Leden kunnen bijvoorbeeld bij geselecteerde wedstrijden tegen gereduceerd tarief een thuiswedstrijd bezoeken. En op vertoon van het lidmaatschapspas zijn kortingen te verkrijgen bij de Fanshop en partners van de Junior Club.

Kortom, genoeg redenen om je eens te verdiepen in de bezigheden van de Green White Bengels. Deze website is de eerste stap, kijk je mee?

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus