Wekelijkse live show FC Groningen vanuit Word Groter Studio: ‘De warming-up’

22 oktober 2021

FC Groningen kijkt iedere week vooruit op de wedstrijd in het weekend via een live show op YouTube. In ‘FC Groningen Live: de warming-up’ wordt warmgedraaid voor het eerstvolgende duel van de Trots van het Noorden. Vorige week werd de show afgetrapt met als gast Wessel Dammers. Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen AZ van aankomende zondag 20.00 uur is middenvelder Laros Duarte te gast in de ‘Word Groter Studio’ in Euroborg. De show is vandaag (vrijdag 22 oktober) vanaf 16.00 uur te bekijken op het YouTube-kanaal van de club.

Laros Duarte werd afgelopen zomer op de laatste dag van het transferwindow gepresenteerd door FC Groningen. De middenvelder kwam over van Sparta Rotterdam en debuteerde twee weken later in de Derby van het Noorden thuis tegen sc Heerenveen. Aankomende zondag kan Duarte zich voor de tweede keer in eigen huis aan de supporters laten zien. In ‘FC Groningen Live: de warming-up’ blikt de 24-jarige middenvelder terug op het weerzien met oude bekende op het Kasteel van Spangen, afgelopen weekend, maar kijkt hij vooral vooruit naar het duel met AZ en vertelt Duarte over zijn eerste weken in Groningen.
 
VV Helpman
Naast Duarte is ook Jan van der Lei te gast in de show die vrijdagmiddag wordt gepresenteerd door FC Groningen-collega Tom Vegter. Van der Lei is de voorzitter van amateurvereniging VV Helpman. De club is onder andere door de gebroeders Koeman altijd aan FC Groningen verbonden. Onlangs maakte Bjorn Meijer – een andere voormalig speler van VV Helpman – zijn basisdebuut in het eerste van FC Groningen. Tijd om een trotse voorzitter aan het woord te laten.
 
‘FC Groningen Live: de warming up’ wordt voorafgaand aan iedere speelronde in de Eredivisie op de laatste werkdag voor de wedstrijd uitgezonden vanuit de Word Groter Studio in Euroborg. De uitzending van vandaag(vrijdag 22 oktober) is via onderstaande videoplayer te bekijken. Vanzelfsprekend is de uitzending na afloop op het YouTube-kanaal van FC Groningen terug te kijken.
 
Heb je de live show met Wessel Dammers gemist? Kijk hier terug!

Laatste nieuws