Wegen Absalom en FC Groningen scheiden

14 september 2018

Na twee seizoenen zetten eSporter Absalom Warkor en FC Groningen een punt achter de samenwerking.

Avatar-FC-Groningen-E-Divisie

In november 2016 startte Absalom als eSporter bij FC Groningen. Hij vertegenwoordigde de Trots van het Noorden in de eDivisie. De eDivisie is de virtuele Eredivisie voor eSporters. In het eerste seizoen eindigde Absalom op een keurige 7e plaats. In het 2e seizoen op de PlayStation ging het de 29e jarige Groninger minder goed af. Hij eindigde als 15e.

Na twee seizoenen actief te zijn geweest als eSporter, heeft Absalom besloten zijn carrière op een andere manier in te vullen. FC Groningen bedankt Absalom voor zijn diensten en hoopt hem als gast of toernooideelnemer terug te zien in de nog te realiseren eSkybox in het Hitachi Capital Mobility Stadion. 

Absalom: “Doordat ik sinds deze zomer ben begonnen bij een nieuwe werkgever is het voor mij niet meer mogelijk om veel trainingsuren te maken. Dit is wel een vereiste omdat het niveau online en in de eDivisie steeds hoger wordt. Doordat mijn nieuwe werkgever Bundled ook actief is binnen de eSports wereld, blijf ik ongetwijfeld veel contact houden met FC Groningen.”

_DSC5530

Laatste nieuws