string(9) "claudebot"

Weersvoorspelling voor zondag: regen.

Vrijdag 01 mei 2015 om 14:01

Komende zondag zijn de weersvoorspellingen dat de kans groot is dat het grote delen van de dag gaat regenen in het hele land. Houd daarmee rekening in de kledingkeuze en neem eventueel regenkleding en een paraplu mee.

Alle supporters zullen rekening moeten houden met de weersomstandigheden. Zo is het mogelijk dat er bij de opstapplekken moet worden gewacht zonder beschutting, is het FC Groningen-supportersplein bij De Kuip onoverdekt en zijn ook delen van de zitplaatsen in het stadion onoverdekt. Het meenemen van een paraplu is toegestaan mits deze geen stalen punt heeft. Een poncho of andere regenkleding zijn ook aan te bevelen, net als droge bovenkleding bij terugkomst in de bus voor de terugweg.
Vertrektijd
Alle bezoekers van de finale tussen PEC Zwolle en FC Groningen dienen zondagavond na afloop van de wedstrijd rekening te houden met eventuele vertraging na afloop van de wedstrijd. Vanwege de veiligheid van alle supporters zal het vertrek van alle bussen enige tijd in beslag nemen. Dit heeft ook weer zijn weerslag op de ontsluiting van de andere parkeerterreinen, zoals P Beverwaard.
Supportersplein
Het FC Groningen-supportersplein is zondag vanaf 14.30 uur exclusief toegankelijk voor fans met kaarten voor de vakken van FC Groningen en dus niet voor de bezoekers uit andere vakken in het stadion.  Algemene reisinformatie voor bezoekers van de wedstrijd die niet per buscombi of autocombi afreizen naar de finale, is te vinden via onderstaande link:

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus