Week van hard werken bij FC Groningen

10 juli 2020 / vandaag

FC Groningen kende een week waarin wederom keihard werd gewerkt. De Trots van het Noorden brak door de grens van 12.000 seizoenkaarten voor het seizoen 2020/2021. Het aantal verkochte kaarten staat op dit moment op 12.182. Daarnaast leverde de online veiling, georganiseerd door supporters, die afgelopen woensdag afliep een gigantisch eindbedrag op. Ook beleefden zo`n 800 afgestudeerden een bijzonder moment in het Hitachi Capital Mobility Stadion tijdens hun diploma-uitreiking. 

FC Groningen verkocht tot aan vrijdagochtend 10 juli in totaal 12.182 kaarten voor het seizoen 2020/2021. Gisteren (donderdag 9 juli) werd vanuit de KNVB een protocol gedeeld met de clubs over de eerste stappen naar het spelen met publiek. FC Groningen onderzoekt op dit moment alle mogelijkheden om zoveel mogelijk publiek toe te laten tijdens de thuiswedstrijden in de oefencampagne en voor de start van de competitie.
 
Veiling
De online veiling met prachtige FC-items die werd georganiseerd door Niels Hilboesen en Sjoerd-Jan Gispen liep afgelopen woensdag af en leverde een fantastisch bedrag op voor de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’. Op de bijna 150 prachtige kavels werd in totaal liefst 1610 keer geboden wat een uiteindelijk bedrag opleverde van 19.823 euro. De organisatoren werkten de laatste maanden keihard om van de veiling een groot succes te maken en kijken met een trots gevoel terug op de veiling.
 
Wie zijn of haar favoriete item net heeft gemist, krijgt een nieuwe kans. FC Groningen doet net als alle andere betaald voetbalclubs mee aan de ‘Meer dan Voetbal-week’. Deze loopt nog tot en met aanstaande zondag 12 juli. Aan de ‘Meer dan Voetbal-week’ is ook een mooie veiling gekoppeld. FC Groningen stelde twee door de selectie van 2019/2020 gesigneerde shirts, een keepersshirt voorzien van handtekening van Sergio Padt en een gesigneerd shirt van Arjen Robben ter beschikking. De opbrengst van deze veiling is bestemd voor de maatschappelijke projecten van de club. Bied hier op één van de shirts
 
Pre-order thuisshirt
Hard werken doen ook de medewerkers en vele vrijwilligers in de Fanshop. Er worden vele overuren gedraaid om alle bestellingen van shirts te verwerken. De club streeft ernaar om alle bestellingen binnen vijftien dagen te leveren. De uitverkochte maten van het thuisshirt zijn inmiddels weer te bestellen met een pre-order via onderstaande banner. 

Pre-order nu thuis

Diplomering
FC Groningen Horeca ontving de afgelopen anderhalve week liefst 800 afgestudeerde studenten die in het Hitachi Capital Mobility Stadion hun diploma ontvingen. Ook de studenten hebben veel uren gestopt in het succesvol afronden van hun studie. Een afsluiting met de diploma-uitreiking in het Hitachi Capital Mobility Stadion leverde blije gezichten op.
 
Afgestudeerden van onder meer het Alfa College en de Hanzehogeschool kwamen als echte voetballers via de spelerstunnel het veld op en ontvingen hun diploma op het hoofdveld van FC Groningen. Op de hoofdtribune van het stadion was plaats voor familie en thuisblijvers konden de belangrijke mijlpaal volgen via een livestream. Hoewel het weer de afgelopen week niet mee zat, kijkt FC Groningen Horeca terug op een geslaagde week waarin het vele studenten een onvergetelijke ervaring heeft bezorgd.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws