string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Wedstrijdwijziging voor FC Groningen, tijden drie speelrondes vastgesteld.

Maandag 05 september 2022 om 08:01

De KNVB heeft diverse wedstrijdwijzigingen doorgevoerd in het competitieprogramma. Dit onder meer vanwege de internationale wedstrijden van de Europees spelende ploegen. De thuiswedstrijd van FC Groningen op zaterdag 1 oktober tegen AZ is vervroegd. Daarnaast zijn de speeldagen en tijden van de wedstrijden in speelronde 12, 13 en 14 bekend gemaakt. 
 

 Het thuisduel met AZ wordt zaterdag 1 oktober niet om 21.00 uur, maar al om 18.45 uur afgetrapt in Euroborg. Kaarten voor deze wedstrijd zijn al in de voorverkoop voor seizoenkaart- en clubcardhouders. Aanstaande dinsdagochtend start de vrije verkoop voor het duel met de Alkmaarders. Tickets zijn te verkrijgen via https://tickets.fcgroningen.nl.
 
Naast de wedstrijdwijziging heeft de KNVB ook de speeldagen en tijden van de laatste drie speelrondes voor de winterstop vastgesteld. FC Groningen gaat op zondag 30 oktober op bezoek in Emmen, aftrap 12.15 uur.

De Trots van het Noorden reist op zondag 6 november naar Utrecht. De uitwedstrijd tegen FC Utrecht wordt om 12.15 uur afgetrapt. De laatste wedstrijd voor de winterstop is thuis tegen Fortuna Sittard. In Euroborg wordt op zondag 13 november op het voorkeurstijdstip van 14.30 uur afgetrapt. 

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’