Wedstrijdverslag van de Junior Reporter.

Dinsdag 04 december 2012 om 16:37

Bijna elke thuiswedstrijd wordt er een GWB reporter uitgenodigd die verslag doet van de wedstrijd. Dit keer was Mark Holt de reporter bij de wedstrijd FC Groningen tegen Heracles. De wedstrijd eindigde in een overwinning voor de thuisploeg.

Scoreverloop:
‘60         1-0         Eigen doelpunt Marko Vejinovic
’62          2-0          Michael de Leeuw
1e helft
In de eerste helft hadden beide ploegen weinig kansen, maar de kansen die ze hadden waren ook gelijk hele grote. Texeira had een enorm grote kans, maar scoorde niet. Ook Heracles had een grote kans maar gelukkig wist Luciano deze te redden.

Tussenstand: 0-0
2e helft
In de 60e minuut scoorde Vejinovic in zijn eigen doel door een voorzet van Andraz Kirm. 3 minuten later kreeg FC Groningen een vrije trap, genomen door Emil Johansson. Deze bal kwam voor de voeten van Michael de Leeuw waarna hij de 2-0 scoorde.10 minuten voor het fluitsignaal wisselde Robert Maaskant een aantal spelers. Waaronder David Texeira, voor hem kwam de 16 jarige debutant Richairo Zivkovic in het veld. Ook hij had nog een enorme kans.  In de laatste minuten mocht Vejinovic het veld verlaten met rood.
Uitslag: 2-0
Lijkt het jou ook leuk om eens Junior Reporter te zijn, stuur dan een mail naar juniorclub@fcgroningen.nl en wie weet zit jij daar dan de volgende keer. Wil je nog meer weten over de Junior Reporter, klik dan hier.
Voor het volledige verslag van Mark en andere wedstrijdverslagen kun je hier klikken.
Voor foto’s van de wedstrijdactiviteiten klik hier.