Scoreverloop:
’93          1-0         Michael de Leeuw
Wedstrijdverslag:
1e helft
FC Groningen zette in het begin van de wedstrijd goed druk, wat resulteerde in een hoekschop. Helaas kwam  daar niets uit. In de 8e minuut van de wedstrijd was er een gevaarlijke vrije trap voor PEC Zwolle, maar gelukkig leverde dit ook niets op.
In de 28e minuut was er een grote kans voor Género Zeefuik, maar jammer genoeg kwam de bal  in de handen terecht van de keeper van PEC Zwolle, Diederik Boer. In de 35e minuut maakte de verdediging van FC Groningen een grote fout, maar door een uitstekende redding van Marco Bizot bleef het 0-0.
2e helft
Direct in het begin van de tweede helft krijgt Género Zeefuik twee grote kansen, maar helaas schiet hij ze allebei mis. In de 61e minuut krijgt Kees Kwakman een grote kans uit een hoekschop, maar jammer genoeg gaat zijn poging over het doel. In de 72e minuut komt Rasmus Lindgren met een goed schot, die wordt gepakt door keeper Diederik Boer. Ook de rebound van de Michael de Leeuw komt helaas recht in de handen van de keeper. FC Groningen wisselt in de 76e minuut, David Texeira komt er in voor Género Zeefuik.
In de laatste seconde van de wedstrijd scoort Michael de Leeuw de 1-0 voor FC Groningen. Het was een verdiende overwinning!

Eindstand:                          1-0
Beste speler:                    Lorenzo Burnet

Voor eerdere wedstrijdverslagen klik hier.