string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Wedstrijdinfo voor zondag.

Vrijdag 12 augustus 2011 om 16:44

Het duel FC Groningen-ADO Den Haag begint zondag om 16.30 uur. De kassa’s en de toegangspoorten openen om 15.00 uur. De situatie voor het stallen van fietsen is gewijzigd.

Gezien de huidige situatie aan de voorzijde van Euroborg is er een zeer beperkte capaciteit voor het stallen van fietsen. Dit komt door de bouwput voor de bouw van het Alfa College. Wij adviseren de bezoekers die met de fiets komen om deze te stallen in de reguliere stalling naast de kolenmuur, dan wel de alternatieve fietsenstalling ingericht op P5 gelegen tegenover de MustSee bioscoop.
De taxistandplaats is door deze bouw verplaatst, naar de ruimte voor de ingang van de Jumbo Supermarkt.
De FC Groningen Fanshop heeft een speciale wedstrijdactie:
Een FC Groningen strandlaken (normaal € 24,95) nu voor 15 euro.
Naast programmaboekjes (1,50 euro) worden zondagmiddag rond het stadion ook presentatiegidsen van FC Groningen verkocht. De prijs van dit prachtig vormgegeven naslagwerk is 3 euro. Ook is op de omloop in het stadion de mogelijkheid in te tekenen op het jubileumboek van FC Groningen.
In Euroborg is er vanwege vakantie deze keer geen presentatie vanaf het veld door het duo Henk de Haan en Barend Beltman. Wel wordt de afgelopen uitzending van FC Groningen TV uitgezonden op de megaschermen.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’