Wedstrijdactiviteiten bij NEC

3 december 2009

Gelukkig wist FC Groningen afgelopen weekend tegen NEC in iedergeval 1 punt veilig te stellen. Voor de wedstrijd en tijdens de rust werden er activiteiten georganiseerd door de Junior Club.

Line-up
Uiteraard liepen er weer 11 Junior Clubleden mee aan de hand van hun helden het veld op. Deze keer waren de gelukkige line-uppers: Rutger Kuil. Dennis Frieswijk, Dennis van der Heide, Janco Helmus, Demi Scholtens, Marvin Boven, Leon Boven, Xander Zuur, Cees Bregman, Patrick van Biessum en Janco Medema. Ook de scheidsrechter en grensrechters werden keurig het veld op begeleid. Dat werd gedaan door: Jeroen Reininga, Mark Roffel en Rick Muller. Shoot-out
In de rust werd er gestreden om een plek in de kwart finales van de Shoot-out. Kim Drommel, Bobby Mast, Daan Vrielink, Remco Peters en Peter van Rein. En wie zegt dat meisjes niet kunnen voetballen? Kim Drommel won namelijk de voorronde van deze Shoot-out en ze gaat door naar de kwart finale! Gefeliciteerd Kim!    Heb jij meegedaan aan de wedstrijdactiviteiten? Dan sta je op de foto! Je kunt de foto's bekijken en bestellen via www.actafotografie.nl.

Laatste nieuws