string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Wedstrijdactiviteiten bij NEC.

Donderdag 03 december 2009 om 16:13

Gelukkig wist FC Groningen afgelopen weekend tegen NEC in iedergeval 1 punt veilig te stellen. Voor de wedstrijd en tijdens de rust werden er activiteiten georganiseerd door de Junior Club.

Line-up
Uiteraard liepen er weer 11 Junior Clubleden mee aan de hand van hun helden het veld op. Deze keer waren de gelukkige line-uppers:
Rutger Kuil. Dennis Frieswijk, Dennis van der Heide, Janco Helmus, Demi Scholtens, Marvin Boven, Leon Boven, Xander Zuur, Cees Bregman, Patrick van Biessum en Janco Medema.
Ook de scheidsrechter en grensrechters werden keurig het veld op begeleid. Dat werd gedaan door: Jeroen Reininga, Mark Roffel en Rick Muller.
Shoot-out
In de rust werd er gestreden om een plek in de kwart finales van de Shoot-out. Kim Drommel, Bobby Mast, Daan Vrielink, Remco Peters en Peter van Rein. En wie zegt dat meisjes niet kunnen voetballen? Kim Drommel won namelijk de voorronde van deze Shoot-out en ze gaat door naar de kwart finale! Gefeliciteerd Kim!   
Heb jij meegedaan aan de wedstrijdactiviteiten? Dan sta je op de foto! Je kunt de foto’s bekijken en bestellen via www.actafotografie.nl.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard