string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Wedstrijd uitverkocht; LET OP: verkeersdrukte en collecte GF.

Vrijdag 10 april 2015 om 12:11

De publiekstribunes voor FC Groningen – SC Cambuur zijn volledig uitverkocht. Zondag 12 april gaat het stadion open om 13.00 uur. De wedstrijd tussen de noordelijke hoofdsteden begint om 14.30 uur.

Zondag 12 april vindt er in Groningen nog een ander groot evenement plaats namelijk Liberation Tour Groningen. Deze begint om 13.30 uur en er zal veel publiek op af komen. Het gaat om een stoet van oude legervoertuigen en op verschillende locaties worden gevechtsscènes uit de WO II nagespeeld. De instroom van dit evenement valt samen met de instroom van de wedstrijd. Het evenement speelt zich af rond de Paterswoldseweg en in het centrum van Groningen en kan extra verkeersdrukte met zich meebrengen.
Collecte
Voorafgaand aan de wedstrijd zal Groningen Fanatics bij alle vier ingangen van het stadion en de hoofdingang een collecte houden ten behoeve van een sfeeractie in het gehele FC Groningen-vak in De Kuip op zondag 3 mei 2015. Afgelopen woensdag werd in Euroborg op alle drie de publiekstribunes een grote ‘choreo’ gehouden, met Abel Tasman in een prominente rol. Groningen Fanatics zal over drie weken bij de KNVB-bekerfinale opnieuw groots uitpakken.
Oud-speler en maker van de eerste Euroborgtreffer Erik Nevland is zondagmiddag eregast bij de wedstrijd. In de rust van FC Groningen – SC Cambuur zal de tweede halve finale plaatsvinden van de Junior Club shoot-out.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’