Wedstrijd gaat door; kaarten 10 euro

23 december 2009

De bekerwedstrijd FC Groningen – NEC gaat vanavond gewoon door. Rond het stadion is met man en macht gewerkt aan het opruimen van de sneeuw. Warme kleren en goed schoeisel zijn wel een noodzaak. Om 18.00 uur openen de kassa’s. Kaarten kosten 10 euro.

Vanmiddag tot 18.00 uur zijn via internet en bij TicketBox twee kaarten te koop per (Seizoen)ClubCard van FC Groningen. Ook is er tot 17.30 uur verkoop op basis van geldige legitimatie bij de Supportersbalie en de Fanshop in Euroborg. Alle kaarten kosten 10 euro. Vanavond vanaf 18.00 uur bij de kassa’s kunnen kaarten worden gekocht op basis van geldige legitimatie en (Seizoen)ClubCard van FC Groningen. Het stadion opent om 18.30 uur de deuren. Tot woensdagmiddag 12.00 uur waren rond de 11.000 kaarten verkocht. Vanuit Nijmegen zullen ruim 300 fans meereizen.
Collecte
Rond de wedstrijd wordt er bij de ingangen van het stadion door het Rode Kruis gecollecteerd voor Serious Request, de actie van Radio 3FM, ten behoeve van het Glazen Huis. Deze collecte stond afgelopen zondag gepland en is dus drie dagen uitgesteld.

Laatste nieuws