Website www.fcgstats.nl vernieuwd

27 juli 2009

De website van FCG Stats heeft sinds vandaag een nieuw uiterlijk. Qua actualiteit en volledigheid was dé statistieken portal van FC Groningen al volledig bij de tijd, maar nu heeft ook het uiterlijk een eigentijds gezicht gekregen.

Daarnaast is achter de schermen ook de functionaliteit op een aantal fronten sterk verbeterd. Onder andere het opvragen van spelers-series profiteert hiervan.

Samen met ontwerper nieuwe media Justin Valentin is er enkele maanden geleden begonnen aan een nieuwe structuur en vormgeving. Daarnaast is er de afgelopen weken samen met enkele vrijwilligers hard gewerkt om alle mogelijkheden van de site uit te testen. In de nieuwe FCG Stats website is naast de lay-out ook de navigatie aangepast. Hoewel dit maar kleine aanpassingen betreffen is het menu nu logischer ingedeeld en door de nieuwe vormgeving eenduidiger herkenbaar.

In de nabije toekomst hopen wij nog meer statistieken aan deze site te kunnen toevoegen en de bestaande dataset verder uit te breiden. Commentaar en suggesties stellen we zeer op prijs, deze kunnen via het contactformulier op FCG Stats of rechtstreeks via info@fcgstats.nl worden verstuurd.

Laatste nieuws