string(9) "claudebot"

‘We pakken door!’.

Dinsdag 07 juni 2016 om 12:13

In de 582ste nieuwsbrief namens directie en management gaat algemeen directeur Hans Nijland in op actuele zaken binnen FC Groningen.

“Nog maar een week geleden kondigden we vanaf deze plaats aan dat we ons deze zomer graag zouden versterken met vier nieuwe aanwinsten. Op dit moment (dinsdagmiddag – red.) presenteren we in Euroborg al onze tweede naam. Vorige week wisten we spits Tom van Weert al aan ons te binden en vandaag (dinsdag – red.) voegen we daar middenvelder Ruben Yttergard Jenssen aan toe!”
Mooi resultaat
“We zijn dus voortvarend aan de slag gegaan met onze wensen, met als mooi resultaat tot nu toe de aanwinsten Van Weert en Yttergard Jenssen. Wij zijn heel blij met hun komst naar Euroborg en zien in beiden directe versterkingen voor onze eerste selectie. We gaan ons nu richten op de achterste linie. Ook daar hebben we de wens voor twee versterkingen. Of dit gaat lukken en óf dit ook in hetzelfde tempo zal gaan als bij de eerste twee namen, is nog de vraag.”
“Zoals we vorige week al meldden, hebben we ook rekening te houden met onze financiële mogelijkheden. We kunnen het beschikbare budget immers maar één keer uitgeven en dus maken we zorgvuldige afwegingen, waarbij kwaliteit voorop staat. Maar dat we er werk van willen maken, is wel duidelijk. We pakken door!”
Internationals
“Dezer dagen komen de laatste internationals nog in actie en dan hebben alle selectiespelers van FC Groningen zomervakantie. Alexander Sorløth was afgelopen zondag – net als onze nieuwste aanwinst Yttergard Jenssen – invaller bij de Noorse A-ploeg in het oefenduel met België in Brussel.”
“Kasper Larsen speelde tot en met gisteren (maandag – red.) met Denemarken onder-23 een voorbereidingstoernooi voor de Olympische Spelen van komende zomer in Rio de Janeiro. De Deense verdediger staat – net als Simon Tibbling namens Zweden – op de nominatie deel te nemen aan de zomerspelen in Brazilië.”
“Jarchinio Antonia is de laatste international, die in deze periode nog in actie komt. De aanvaller speelt vannacht (in de nacht van dinsdag op woensdag – red.) met Curaçao tegen de Amerikaanse Maagdeneilanden. Bij winst gaat Curaçao naar de volgende ronde van de Caribbean Cup.”
FC Groningen Journaal
“De laatste uitgave van het FC Groningen Journaal van dit seizoen is van de drukpers gerold. In de huiskrant van de club zijn onder meer afscheidsinterviews te lezen met aanvoerder Rasmus Lindgren, clubtopscorer Michael de Leeuw en het trainersduo Erwin van de Looi en Dick Lukkien. Ook wordt in cijfers en beeld teruggeblikt op het afgelopen seizoen.”
“Deze editie van het FC Groningen Journaal wordt huis-aan-huis verspreid in 27 gemeenten en telt een totale oplage van maar liefst 267.268 exemplaren. Een digitale versie van de krant verschijnt later en is dan onder meer te lezen via deze website.”
Foto-expositie
“FC Groningen bestaat op 16 juni 2016 aanstaande 45 jaar. Vanwege dit jubileum organiseren wij van zaterdag 11 tot en met zaterdag 18 juni een expositie in Euroborg waarin de geschiedenis van de club wordt verteld aan de hand van honderd geselecteerde foto’s. Deze expositie is voor het publiek op de beide zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur en op werkdagen (van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juni – red.) 9.00 uur tot 17.30 uur vrij toegankelijk te bezoeken in ons stadion.”
“Daarnaast worden er op diverse momenten rondleidingen gegeven door oud-spelers. Nadere informatie hierover volgt in de komende dagen.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus