Warming-up vanmiddag 16.00 uur met De Boer en Den Hamer

8 april 2022

Keeper Jan de Boer is vanmiddag te gast in de Warming-up. De doelman verlengde vorige week zijn contract bij FC Groningen en is opgegroeid in Friesland. Hij doorliep de jeugdopleiding van sc Heerenveen. Met De Boer wordt vooruitgekeken naar de Derby van het Noorden. Ook esporter Nick den Hamer schuift aan. De show is vanaf 16.00 uur te zien op YouTube. 

Jan de Boer is bezig aan zijn derde seizoen in Groningen waar hij dit seizoen het keepersteam van de eerste selectie vormt met Peter Leeuwenburgh en Jan Hoekstra. De Boer is afkomstig uit Friesland en speelde in de jeugd bij sc Heerenveen. De Boer weet als geen ander hoe de Derby van het Noorden wordt beleefd bij beide clubs.
 
Nick den Hamer is al jaren esporter bij FC Groningen en zette de Trots van het Noorden in de eDivisie vele malen in de spotlights. Dit seizoen werden de finals op een haar na niet gehaald. Wel liet Den Hamer wederom zien tot de top van Nederland te behoren. De Groninger speelde dit seizoen al verschillende interlands voor eOranje.
 
Vanzelfsprekend wordt de Derby van het Noorden ook weer voorspeld door John de Jonge en Kurt Elshot tijdens de battle. Hoewel beide mannen het duel met Ajax niet goed hadden voorspeld, liep Kurt vanwege de juiste stelling wel verder uit op John. Geeft de voorzitter van de Supportersvereniging zich al gewonnen, of blijft hij strijdvaardig?
 
Frank Veenhof is vanmiddag presentator van de Warming-up. De show - opgenomen in de Word Groter Studio - is vanaf 16.00 uur te zien op YouTube.  

Laatste nieuws