Warmerdam, Mahi, Buijs, Dekens Groep en Gezond Scoren in FCG TV

14 september 2018

FC Groningen TV heeft vanavond een reportage over een speciale wedstrijd van FC Groningen. Daarnaast vertelt Django Warmerdam over spelen op het middenveld en kijkt Danny Buijs vooruit naar de ontmoeting met Ajax.

In april bracht Dekens Groep uit Sappemeer tijdens het jaarlijkse benefietgala van FC Groningen het hoogste bod uit op een wedstrijd tegen FC Groningen. Vorige week vond het duel plaats tussen FC Groningen en Dekens Groep waarbij FC Groningen werd geleid door debuterend coach Mimoun Mahi. Mahi had de beschikking over een bijzondere selectie, maar kreeg het in de tweede helft nog knap lastig. Vanavond in FCG TV is te zien waarom.

Sinds de komst van Tim Handwerker speelt Django Warmerdam op het middenveld. FCG TV heeft vanavond een gesprek met Warmerdam waarbij hij in gaat op zijn nieuwe rol als middenvelder en op Gezond Scoren, het jaarlijkse project van FC Groningen in de Maatschappij waar Warmerdam, net als vorig jaar, weer een belangrijke inbreng in heeft.

Zaterdagavond vervolgt FC Groningen de competitie met een uitwedstrijd tegen Ajax. FCG TV blikt vooruit met trainer Danny Buijs en vraagt hem waarom FC Groningen het altijd zo lastig heeft in Amsterdam.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur, 23.15 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien op kanaal 3 om 09.00 uur, 14.30 uur en om 19.30 uur, voorafgaande aan Ajax - FC Groningen. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws