string(9) "claudebot"

VV Peize C2 wappert op de middenstip van Euroborg.

Maandag 05 mei 2014 om 10:03

Het waren de spelers van VV Peize die afgelopen zaterdag heel even mochten proeven hoe het is om op de middenstip van het Euroborg-stadion te staan. Daarmee moedigden ze de profs van FC Groningen aan in de laatste reguliere thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Eddi Ottens, coördinator van de junioren gaf de club uit het Noorden op voor het wapperen: “Als echte FC Groningen fans is dit een ultiem einde van ons voetbalseizoen met VV Peize C2. Daarnaast steunen we de club graag door zo goed mogelijk te wapperen.”
Na het wapperen waren Rutger Ottens (15 jaar) en Pelle Schuringa (14 jaar) vol vreugde. Rutger: “Op dit veld staan met mijn eigen team was een geweldige ervaring.” Pelle vult aan: “Ik vond dit zo ontzettend leuk en ik had het gevoel dat alle fans ook voor ons aan het klappen waren!”
Wapperen op uitnodiging van hoofdsponsor Essent
De C2 junioren van de club uit Peize waren aanwezig op uitnodiging van hoofdsponsor Essent. Verenigingen die zijn aangesloten bij het Amateurconvenant FC Groningen kunnen hun jeugdteams opgeven als wapperaar bij thuiswedstrijden van de club. Essent nodigt clubs met de leukste aanmeldingen via www.essent.nl/fc uit in de Euroborg.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’