string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vrije verkoop voor Utrecht-thuis in volle gang.

Zondag 02 mei 2010 om 17:29

De vrije verkoop voor het thuisduel in de play-offs tegen FC Utrecht is in volle gang via internet en TicketBox. Ruim 6.000 seizoenkaarthouders hebben hun eigen plek met korting gereserveerd. Inmiddels zijn ruim 7.500 tickets verkocht voor de return in de halve finales van de play-offs om het laatste Europa League-ticket.

Tot dinsdag om 18.00 uur kostte een kaartje 15 euro, ongeacht de plek in het stadion. Meerjarenkaarthouders hoeven hun plek in de play-offs uiteraard niet te reserveren. Zij hebben recht op het bezoeken van alle thuiswedstrijden van FC Groningen in Euroborg. Het thuisduel met FC Utrecht begint zondag 9 mei om 14.30 uur. De andere halve finale gaat tussen Heracles Almelo en Roda JC.
Vanaf dinsdag 4 mei om 18.30 uur zijn alle niet-verkochte plekken in het stadion in de verkoop gegaan voor 17,50 euro per stuk. Er geldt voor deze wedstrijd geen ClubCard-verplichting of legitimatieplicht! Via internet, TicketBox, de Fanshop en Supportersbalie in Euroborg zijn kaarten te koop.

Op de wedstrijddag, zondag 9 mei, vanaf 12.30 uur worden kaarten verkocht bij de kassa’s van Euroborg. Zonder legitimatie, zonder ClubCard, prijs 17,50 euro.
Speciale shirtactie: 10 euro
Op vertoon van je ticket voor de play-offs kun je in de Fanshop een wedstrijdshirt kopen voor slechts 10 euro per stuk. Voor deze actie geldt dat de kleine maten beperkt leverbaar zijn en op=op.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’