string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vrije verkoop voor topduel met Excelsior.

Dinsdag 14 september 2010 om 14:28

In de 298ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, kijkt hij vooruit naar het topduel met Excelsior waarvoor in de vrije verkoop nog kaarten beschikbaar zijn en is er aandacht voor de handtekeningenmiddag van de FC Groningen Junior Club.

“De belangrijke en verdiende 1-0 overwinning op FC Utrecht van zondagmiddag heeft er voor gezorgd dat we dit seizoen nog altijd ongeslagen zijn in de Eredivisie. Met 11 punten uit 5 wedstrijden staan we op een vierde plaats op de ranglijst en kennen we een prachtige competitiestart. Dat mag ook onze tegenstander van zaterdagavond met recht hardop zeggen, want promovendus Excelsior toont zich een frisse ploeg en staat met slechts één punt minder dan FC Groningen op een gedeelde vijfde plaats. We kunnen dus spreken van een zware tegenstander in een heus topduel, zaterdagavond in Euroborg.”
Kaarten
“Voor deze wedstrijd in de bovenste regionen van de Eredivisie zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Er geldt een vrije verkoop en dit wil zeggen dat zonder een enkele verplichting of beperking kaarten kunnen worden gekocht. Avondwedstrijden geven in Euroborg doorgaans een extra dimensie en sfeer, dus wij hopen op een uitverkocht huis en een prachtige voetbalavond. Het duel begint zaterdag al om 18.45 uur en dat biedt vooral voor gezinnen met jonge kinderen een mooie kans om in Euroborg aanwezig te zijn.”
“Niet alleen ons eerste elftal is prima gestart en nog altijd ongeslagen, ook Jong FC Groningen en de A1-junioren hebben dit prille seizoen nog niet verloren. Dat zegt in deze beginfase van de competitie natuurlijk nog niet zo gek veel, maar het mag duidelijk zijn dat al deze resultaten aangeven dat we met elkaar op de goede weg zijn en dat geeft veel vertrouwen voor de rest van dit seizoen. Voor de A1-ploeg van trainer Paul Raveneau is de ongeslagen competitiestart overigens een clubrecord op het hoogste jeugdniveau.”
FC Groningen Journaal
“Onder meer over de Beloften en de A-jeugd is meer te lezen in de eerste uitgave van het FC Groningen Journaal van dit seizoen, waaraan deze week de laatste hand wordt gelegd. De krant zal rond het duel met Excelsior voor het eerst verschijnen en gaat vanaf volgende week in maar liefst zes verschillende edities – Groningen, Westerkwartier, Stadskanaal, Hoogezand, Assen en Winsum/Bedum – in de verspreiding en wordt onder meer huis-aan-huis bezorgd in dertig gemeenten in Noord-Nederland. De cover van het FC Groningen Journaal bevat een heuse primeur, waarover we op dit moment nog niet meer kunnen zeggen…”
Voetbal International
“Ook in andere media is er veel aandacht voor FC Groningen. Zo verschijnt er in de nieuwste uitgave van het weekblad Voetbal International een groot interview met Pieter Huistra. De goed ingevoerde verslaggever David de Vries sprak uitgebreid met de in de Eredivisie debuterende hoofdtrainer van FC Groningen. Het interview gaat uiteraard over de goede competitiestart en tevens over de visie van Huistra en zijn manier van werken met spelers, maar ook met zijn collega’s bij de club. Voetbal International is vanaf morgen (woensdag – red.) in de winkel verkrijgbaar.”
Handtekeningenmiddag
“Morgen (woensdag – red.) staat de jaarlijkse handtekeningmiddag van de FC Groningen Junior Club op het programma. Bijna tweehonderd kinderen hebben zich opgegeven om hun helden van het eerste elftal te ontmoeten. Voor de meeste kinderen is dit de allerleukste en spannendste activiteit van het jaar. Tijdens de handtekeningenmiddag mogen kinderen zelf een shirt, pet, broek, schrift of wat dan ook meenemen om te laten signeren door de selectiespelers.”
“Later dit seizoen vindt er nog een keer een handtekeningenmiddag plaats waarvoor de leden van de Junior Club zich vanaf half december kunnen inschrijven. Vanmiddag (dinsdag – red.) staat er eerst nog een andere activiteit op het programma. De Junior Club gaat samen met Groby naar de kinderafdeling van het Martini Ziekenhuis om zieke kinderen een hart onder de riem te steken. De voetbaltenues, die vorig seizoen zijn gebruikt voor de line-up, worden gedoneerd en alle kinderen krijgen een poster van Groby.”
Warming Up
“Vrijdag organiseert FC Groningen, in samenwerking met het bestuur van de Businessclub, een bijeenkomst genaamd ‘de Warming Up’. Tijdens deze lunchsessie in Euroborg zal een lid van de technische staf vooruitblikken op de wedstrijd van zaterdag tegen Excelsior. Voor ‘de Warming Up’ worden wisselend bepaalde sectoren uitgenodigd en voor deze gelegenheid betreft het de handelsondernemingen uit ons sponsorrelatiebestand.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’