Vrije verkoop voor Groningen-Utrecht; bijzondere line-up

30 september 2018

FC Groningen en FC Utrecht treffen elkaar vandaag, zondag 30 september, in het Hitachi Capital Mobility Stadion in de zevende speelronde van de Eredivisie. Voor dit competitieduel geldt een vrije verkoop zonder restricties. Tickets zijn via deze website, onze FanCorner aan de Boumaboulevard en bij de 29 FC Primera’s in de voorverkoop. Zondag openen de kassa’s van het stadion om 13.00 uur. De aftrap is om 14.30 uur.

Volwassenen betalen vanaf 18 euro voor een kaartje voor Groningen-Utrecht. Jeugd betaalt online vanaf 13 euro voor een ticket. Er zijn nog voldoende plaatsbewijzen beschikbaar op elk van de drie tribunes van het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Line-up met thema eenzaamheid
In het kader van de ‘Week tegen Eenzaamheid’, die dit jaar plaatsvindt van donderdag 27 september tot en met zaterdag 6 oktober, vraagt het KPN Mooiste Contact Fonds aandacht voor eenzaamheid onder ouderen. 22 ouderen uit verzorgingstehuizen uit Groningen en Utrecht maken zondag hun opwachting als player-escort in de line-up om zo het groeiende probleem van eenzaamheid en sociaal isolement in deze bevolkingsgroep onder de aandacht te brengen. Momenteel zijn er in Nederland ruim 4,1 miljoen 55-plussers, waarvan meer dan één miljoen zich eenzaam voelt. Van hen zijn 200.000 mensen extreem eenzaam; zij hebben slechts één keer per maand sociaal contact. Om hiervoor aandacht te vragen lopen zondagmiddag bij de opkomst van beide teams ouderen uit Groningen en Utrecht samen met de spelers het veld op.

Arbitrage
De wedstrijd FC Groningen – FC Utrecht staat zondagmiddag in het Hitachi Capital Mobility Stadion onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Hij zal worden geassisteerd door Rens Bluemink en Peter Janson. De vierde official is Rob Dieperink. In Zeist wordt de videoreferee (VAR) Jeroen Manschot geassisteerd door Richard Brondijk.

Laatste nieuws