Kaartververkoop eerste eredivisieduels gestart

11 juli 2022

FC Groningen is gestart met de vrije verkoop van tickets voor de eerste speelronde van de Eredivisie. De Trots van het Noorden trapt op zondag 7 augustus om 12.15 uur af tegen FC Volendam. Ook de voorverkoop voor de thuiswedstrijden tegen Go Ahead Eagles en Vitesse is gestart. Daarnaast is de vrije verkoop voor de laatste oefenwedstrijd van zaterdag 30 juli tegen het Spaanse Osasuna begonnen. Tickets zijn eenvoudig te koop via de online ticketshop. 

20220709HANNOVER96GRONINGEN014

FC-supporters kunnen zonder restricties kaarten kopen voor het eerste thuisduel van de competitie. FC Groningen speelt in competitieronde 1 op zondag 7 augustus 12.15 uur thuis tegen FC Volendam. Kaarten zijn te koop via de online ticketshop https://tickets.fcgroningen.nl. Via dezelfde link zijn ook seizoenkaarten te bestellen.
 
Voor seizoenkaarthouders en clubcardhouders is de voorverkoop voor de thuisduels met Go Ahead Eagles (zondag 21 augustus, aftrap 12.15 uur)  Vitesse (zondag 4 september, aftrap 16.45 uur) gestart. Zij kunnen twee (extra) kaarten per seizoenkaart of clubcard bestellen. Tickets zijn eenvoudig online te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.
 
Oefencampagne
Voordat de competitie begint, worden er nog verschillende oefenwedstrijden gespeeld. FC Groningen gaat woensdag op bezoek bij VV Veelerveen, aftrap 19.00 uur. Kaarten zijn voorafgaand aan de wedstrijd op het sportpark in Veelerveen te koop. Aanstaande zaterdag wordt om 13.00 uur afgetrapt in Osnabrück voor een oefenduel met VfL Osnabrück. Er wordt twee keer een uur gespeeld. FC-supporters kunnen via de Duitse ticketshop van VfL een kaart kopen.
 
Een dag na het duel in Duitsland oefent FC Groningen in Rolde tegen FC Emmen. Supporters wordt geadviseerd hun ticket online aan te schaffen via https://tickets.fcgroningen.nl. Op het sportpark zelf is op de dag van de wedstrijd beperkte ticketverkoop. Het duel in Rolde wordt om 14.00 uur afgetrapt.
 
FC Groningen sluit de oefencampagne op zaterdag 30 juli in Euroborg af met een wedstrijd tegen de Spaanse middenmoter Osasuna, aftrap 16.00 uur. De vrije verkoop voor het duel is gaande. Alleen de onderste ring van het stadion is geopend. Tickets zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.
 
Seizoenkaarthouders kunnen via deze link tegen gereduceerd tarief een ticket kopen. Vijfjaarkaarthouders kunnen een plaats claimen voor het treffen met de Spaanse tegenstander via deze link.   
 
Voorverkoop Ajax-uit 
Volgende week dinsdag 19 juli start de voorverkoop voor het uitduel met Ajax (zondag 14 augustus, aftrap 14.30 uur) van de speciale bus voor leden van de Supportersvereniging. Een week later is de loyaliteitsgroep aan de beurt.

Paok-50

Laatste nieuws