string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vrijdagochtend nieuw startmoment kaartverkoop.

Woensdag 18 juli 2012 om 14:21

Met ingang van het seizoen 2012/2013 start de kaartverkoop voor zowel thuis- als uitwedstrijden een dag eerder dan voorheen, namelijk op vrijdagochtend om 9.00 uur.

De verkoopkanalen voor thuiswedstrijden zijn: deze website, de Fanshop in Euroborg en de Primera-verkooppunten van TicketBox. Voor uitduels verloopt de kaartverkoop – net als afgelopen seizoen – uitsluitend via deze website en de Fanshop in de Euroborg.
Zelfde prijs
De verkoop start voortaan op de vrijdag om 9.00 uur, vier weken voorafgaand aan een thuisduel, voor (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen. Zij kunnen dan twee van de minimaal vijfhonderd losse kaarten aanschaffen.
Op de vrijdag om 9.00 uur, twee weken voorafgaand aan een thuisduel, start de vrije verkoop en kunnen onbeperkt losse kaarten worden aangeschaft, zolang de voorraad strekt. Ongewijzigd is de prijs van losse kaarten. Die ligt op hetzelfde niveau als in 2011/2012.
Uitduels
Ook de verkoop voor de uitwedstrijden start voortaan op vrijdag om 9.00 uur via deze website. Er is een voorverkoopperiode van één week voor leden van de Supportersvereniging FC Groningen. Zij kunnen een week lang inschrijven voor de FanTour. Op de vrijdag twee weken voorafgaand aan een uitwedstrijd start de vrije verkoop voor de FanTour en indien van toepassing de halve buscombi of autocombi. Per (Seizoen)ClubCard kan één persoonsgebonden kaart voor een uitwedstrijd worden aangeschaft. Ook de prijs van de FanTour (BUS) en halve buscombi (OPS) blijft gelijk op 34 euro. De prijs van de autocombi (CAR) wordt door de thuisclub bepaald.

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard