string(9) "claudebot"

Vrijdagavond: Tweede aflevering FC Groningen TV.

Vrijdag 05 augustus 2011 om 14:23

In de tweede aflevering van FC Groningen TV is er aandacht voor het afscheid van vier oud-medewerkers die FC Groningen jarenlang dienden. Piet Fransen, Menco Huizinga, Antoon Lubben en Ton Rozema werden gistermiddag in Euroborg uitgebreid in het zonnetje gezet. Piet Fransen kreeg zelfs te horen dat de Oost-tribune van Euroborg naar hem wordt vernoemd.

Ook de persdag van afgelopen dinsdag komt aan bod in FCG TV. Tijdens de bijeenkomst voor pers en sponsors maakte trainer Pieter Huistra bekend dat Petter Andersson komend seizoen de aanvoerder is van FC Groningen. Met de nieuwe captain wil FC Groningen komend voetbaljaar Europees voetbal halen. FC Groningen TV vroeg ‘de kenners’ of die doelstelling haalbaar is.
 
Daarnaast is er een uitgebreide voorbeschouwing op de seizoensopening van zaterdagavond tegen Roda JC en zien we dat Pieter Huistra opvallende schoenen in zijn collectie heeft.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur en 23.30 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De uitzending is tevens op Eredivisie Live 2 te zien om 18.50 uur en 00.40 uur. Zaterdag wordt FCG TV herhaald op EL 1 om 14.10 uur. Daarnaast draait FCG TV in de nacht van vrijdag op zaterdag mee in de Club TV Carrousel op EL 1 en 2.
 
Kijk voor eerdere items uit FC Groningen TV op deze website: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv. FC Groningen TV is ook te volgen op twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus