Vrijdag 29 mei: Kon veel Minder FC Groningen Quiz

28 mei 2020 / vandaag

De makers van ‘Kon veel minder de Podcast’ organiseren samen met Proeflokaal Hooghoudt op vrijdag 29 mei om 20.15 uur een online FC Groningen Quiz. Het doel is om, naast FC-supporters een leuke avond te bezorgen, zoveel mogelijk geld op te halen voor de club. Denk jij alles te weten van FC Groningen, dan is deze quiz echt iets voor jou. Inschrijven voor de quiz kan tot vrijdagavond 19.00 uur via de site van de Supportersvereniging.

Deelnemen kan individueel, als tweetal, of als team. Het doel van de organisatie is om zoveel mogelijk geld op te halen voor FC Groningen. Het inschrijfgeld per deelnemend team is 12.50 euro waarvan tien euro bestemd is voor de Supportersvereniging van FC Groningen. De Supportersvereniging is samen met de Trots van het Noorden diverse initiatieven aan het uitrollen om bij te dragen in de pittige strijd die de Trots van het Noorden momenteel uitvecht. Het is bij het inschrijven van de teams ook mogelijk om extra te doneren.
 
Omdat massaal samenkomen vanwege de coronamaatregelen nog niet mogelijk is, creëert Kon Veel Minder de Podcast samen met Proeflokaal Hooghoudt een online-café waar de FC Groningen Quiz wordt gehouden. Opgeven is heel gemakkelijk en gaat via de website en webshop van de Supportersvereniging.
 
Op de dag van de quiz ontvang je via de mail een exclusieve link naar de YouTube-stream waarop de makers van de quiz vanaf 19.30 uur uitzenden en om 20.15 uur live gaan. Ook ontvang je per mail de antwoordformulieren voor de vragen. De quizmasters adviseren om op tijd klaar te zitten zodat je kunt testen of het geluid het doet. Er wordt muziek afgespeeld zodat je dit kunt testen.
 
Aanmelden voor de online FC Groningen Quiz kan via https://shop.svfcgroningen.nl/product/pubquiz/

pubquiz-site
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws