Vrijdag 13 september: Oud FC Groningen - Oud BV Veendam

8 september 2019

De oud-profs van FC Groningen en BV Veendam kruisen op vrijdag 13 september de degens op Sportpark de Kalkwijck bij voetbalvereniging Hoogezand. Dat gebeurde vorig jaar ook in een amusante wedstrijd, die met 4-2 werd gewonnen door Oud BV Veendam. Het is de bedoeling om van deze voetbalnostalgie een traditie te maken. 

De netto-opbrengst gaat naar de John Schokker Foundation, die jeugdig topsporttalent uit de regio Groningen ondersteunt. De leiding van beide teams tracht zoveel mogelijk van weleer bekende spelers naar Hoogezand te krijgen.

De selectie van FC Groningen-elftalleider Hans Nijland bestaat uit: Sander van Gessel, Paul Matthijs, Antoine van der Linden, Martin Drent, Hugo Alves Velame, Gibril Sankoh, Johan Tukker, Arnold Kruiswijk, Bas Roorda, Ronald Steenge, Mark-Jan Fledderus, Walter Waalderbos, Anne Mulder, Henk de Haan, Hendrikus Huisman, Yuri Cornelisse en Melchior Schoenmakers. 

De ploeg van Oud BV Veendam-leider Joop Gall bestaat uit: Jan Korte, Guus de Vries, Marnix Kolder, Lucien Sahetapy, Patrick Lip, Arjan Blauw, René Albers, Bert Stokkingreef, Alair Cruz Vincente, Lars Lambooij,  Swawek Andrejeski, Harm Brouwer, Tony McNulty, Rikus Oswald, Edwin de Kruyff, Bert Meertens, Marcel Roode, Arafat Heuvel, Alex de Raad en Bert Stuut.
 
De organisatie is in handen van de vv Hoogezand en de John Schokker Foundation. Het duel van tweemaal 35 minuten staat onder leiding van scheidsrechter Henk Mulder en begint om 19.30 uur. De entree voor volwassenen bedraagt  €5. Kinderen tot 16 jaar betalen €2.

VIP-arrangement
De organisatie kreeg van verschillende zijden het verzoek om een VIP-arrangement aan te bieden rond deze wedstrijd op vrijdag 13 september. Op die manier kan men nog weer eens in contact komen met de noordelijke voetbalglorie van weleer. Meer informatie hier is te verkrijgen via:

Laatste nieuws