Voorverkoop FC Groningen-Ajax begint vrijdag: 10 euro

6 november 2012

De KNVB heeft het bekerduel FC Groningen – Ajax vastgesteld op donderdag 20 december. De wedstrijd in de achtste finales van het toernooi begint om 20.00 uur. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf aanstaande vrijdag, 9 november, om 9.00 uur hun plek reserveren voor 10 euro.

Seizoenkaarthouders kunnen van vrijdag 9 november om 9.00 uur tot en met donderdag 22 november hun plek reserveren. Dit is mogelijk via deze website, de Fanshop in Euroborg en ook de Primera-verkooppunten van TicketBox. Seizoenkaarthouders kunnen hun eigen plek in deze periode van voorverkoop reserveren voor 10 euro. Meerjarenkaarthouders hebben uiteraard vrij toegang.

Voorrangsperiode
Op vrijdag 23 november om 9.00 uur start de verkoop van resterende kaarten voor dit duel. De prijs is vanaf dat moment 15 euro voor alle plekken. Vanaf 23 november tot en met donderdag 29 november kunnen (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen kunnen kaarten (bij)kopen tot een maximum van vier per (S)CC via internet, in de Fanshop en via TicketBox.

Op vrijdag 30 november om 9.00 uur start - indien beschikbaar - de vrije verkoop van kaarten. De verkoop loopt dan totaan de wedstrijddag, zolang de voorraad strekt via de eerder genoemde kanalen.

Laatste duel
Het duel Groningen-Ajax in Euroborg begint donderdag 20 december om 20.00 uur. De zeven overige duels in de achtste finales worden op dinsdag 18 en woensdag 19 december gespeeld. De loting voor de kwartfinales zal op donderdagavond 20 december plaatsvinden.

Laatste nieuws