Voorjaarsvakantie vol voetbalactiviteiten Trainen als een Prof

9 februari 2021

Jeugdkeepers opgelet! FC Groningen organiseert in de voorjaarsvakantie op dinsdag 23 februari en woensdag 24 februari wederom twee keepersclinics. Jonge doelverdedigers krijgen de unieke kans om op Sportpark Corpus den Hoorn te werken aan hun skills. Naast de keepersclinics gaat de club onder de noemer FC Groningen Trainen als een Prof ook on Tour tijdens de voorjaarsvakantie. 

Keepersclinic-feed-21012021

De keeperclinics op Sportpark Corpus den Hoorn worden gehouden op dinsdag 23 februari en woensdag 24 februari. Onder leiding van de keeperscoaches uit de FC Groningen Opleiding worden de deelnemers onder handen genomen. De training is geheel verzorgd volgens de FC Groningen-methode waarin alle onderdelen van het keepersvak worden getraind.
 
Compleet programma
De keepers-tweedaagse bestaat uit een compleet programma waarin de trainers de aanwezige doelmannen nieuwe keepersvaardigheden aanleren, keuzes leren maken in verschillende spelsituaties en veel meer. Er wordt afgesloten met keepers specifieke spel- en wedstrijdvormen.
 
Een unieke training die onder de noemer Trainen als een Prof gegarandeerd nieuwe inzichten oplevert voor de keepers. De trainingen voor de jongere deelnemers zijn op dinsdag 23 en woensdag 24 februari van 09.30 uur tot 12.00 uur. De oudere deelnemers zijn op diezelfde dagen van 13.30 uur tot 16.00 uur aan de beurt.
 
Geïnteresseerde keepers kunnen zich opgeven voor beide dagen, maar het is ook mogelijk om één van de twee dagen mee te doen. Meer informatie en opgeven via: https://www.fcgroningen.nl/keepersclinic
 
On Tour
Naast de keepersdagen gaat FC Groningen Trainen als een Prof de komende voorjaarsvakantie ook weer on Tour. In Groningen, Assen en Zuidhorn worden op verschillende dagen in de vakantie voetbaltrainingen georganiseerd. De voetbaldag bestaat uit twee trainingen – ’s ochtends en ’s middags - gegeven door gediplomeerde trainers van FC Groningen. Tussendoor wordt een sportlunch aangeboden. Het gaat hard met de aanmeldingen, dus kijk snel of er nog plaats is bij jou in de buurt. 

- Maandag 22 februari SJO Coendersborg (Groningen)
- Woensdag 24 februari FC Assen
- Donderdag 25 februari vv Zuidhorn
 
Kinderen tussen de 6 en 14 jaar kunnen zich via https://www.fcgroningen.nl/ontour

ontour-feed-21012021

Laatste nieuws