string(9) "claudebot"

Voorjaarsvakantie: rondleidingen & indoor soccer toernooi.

Maandag 24 februari 2014 om 10:42

Het is voorjaarsvakantie, dat betekent dat jij lekker een weekje vrij hebt. Even geen school! Heb jij je vakantie al volgepland of heb je misschien nog een gaatje vrij in je agenda? De Junior Club/GWB heeft een tweetal activiteiten op de planning staan, ben jij er bij?

Rondleiding door Euroborg
Dinsdag 25 februari staat in het teken van rondleidingen door stadion Euroborg. Vanaf 10.00 uur tot 15.30 uur worden er in verscheidene groepen een kijkje genomen in Euroborg.
Plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn, worden dinsdag wel aangedaan.
Leden dienden zich aan te melden om de rondleidingen bij te kunnen wonen. Er zijn nog een aantal plekken vrij, wie zich dus nog niet heeft aangemeld, maar wel graag een rondleiding bij zou willen wonen, kan zich hier nog aanmelden.
Indoor soccer toernooi
Donderdag 27 februari wordt er een indoor soccer toernooi georganiseerd bij Binn’n pret.
Zoals de naam van de activiteit al doet vermoeden, wordt het toernooi gespeeld in een overdekte hal. Er wordt gespeeld op verschillende ondergronden (zand en kunstgras).
Ook voor deze activiteit is aanmelden noodzakelijk. Leden vanaf 8 jaar kunnen zich aanmelden, er zijn twee tijdvakken waarvoor jij je kunt opgeven: 11.00-13.00 uur / 13.30-15.30 uur. 
Aanmelden? Klik hier!

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus