string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Voorbeschouwing op PEC-Groningen in FCG TV.

Vrijdag 04 april 2014 om 13:47

FC Groningen TV blikt vandaag vooruit op het duel tegen PEC Zwolle met Lorenzo Burnet en Richairo Zivkovic. Daarnaast laat Rasmus Lindgren weten waarom het zo leuk is om op 30 april naar de Junior Club Dag te gaan en voert Nick Bakker speciale sprongen uit om te zien hoe het met zijn knie gesteld is.

FC Groningen gaat vanavond voor de 21ste keer op bezoek bij PEC Zwolle. FC Groningen won de helft van die twintig duels. Lorenzo Burnet laat in FCG TV weten dat FC Groningen voldoende kwaliteit heeft om er een elfde keer aan toe te voegen. Ook Richairo Zivkovic is er klaar voor ondanks dat hij deze week twee trainingen miste door schoolverplichtingen.
In de vorige aflevering van FCG TV werden de beenspieren van Nick Bakker getest op kracht. Bakker is herstellende van een zware knieblessure en zit in de laatste fase van zijn revalidatie. In het kader van deze revalidatie voert hij deze keer speciale sprongen uit die op camera worden vastgelegd om te zien of hij goed landt en zijn knie niet ontlast.
Op 30 april is het weer groot feest in Sportcentrum Kardinge in Groningen. Dan vindt de jaarlijkse Junior Club Dag plaats, speciaal voor de leden van de Junior Club. Yoëll van Nieff laat aan FCG TV weten dat hij er die middag ook bij is, net als Rasmus Lindgren en Lorenzo Burnet. En uiteraard ontbreekt Groby ook niet. Elf leden van de Junior Club kunnen die dag een speciale VIP-behandeling winnen. Hoe? Kijk daarvoor naar FC Groningen TV.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.30 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.55 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’