string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Voorbeschouwing halve finale Beloften in FCG TV.

Vrijdag 17 februari 2012 om 12:16

In FC Groningen TV wordt vanavond vooruitgeblikt op het duel van komende zondag tegen PSV en de bekerwedstrijd van de beloften van FC Groningen van komende maandag tegen Jong Ajax. De uitzending is om 17.55 uur op Eredivisie Live 2.

De selectie van trainer Pieter Huistra hoopt zondag in een uitverkochte Euroborg te stunten tegen koploper PSV. Verdediger Jonas Ivens is na een hersenschudding, die hij opliep tegen Heracles Almelo, weer fit genoeg om te spelen. FC Groningen had een bloemetje voor hem meegenomen en dat was niet omdat hij weer deel uitmaakt van de selectie.
Omdat Maikel Kieftenbeld en Tim Sparv geschorst zijn speelt Tom Hiariej zondag mogelijk op het middenveld. Hiariej speelde net als de rest van het team de laatste weken ongelukkig en wil tegen PSV de neerwaartse lijn doorbreken.
Jong FC Groningen speelt maandag in Amsterdam de halve finale van de KNVB beker tegen Jong Ajax. Bij winst van Jong FC Groningen wordt de finale hoogstwaarschijnlijk in Euroborg gespeeld. Jong FC Groningen is er dus alles aan gelegen om Jong Ajax uit te schakelen. Trainer Dick Lukkien en verdediger Nick Bakker verheugen zich dan ook enorm op de bekerkraker.
Peter Houtman is de all-time topscorer van FC Groningen. In het kader van 40 jaar FC Groningen kijkt FC Groningen supporter Jos Leuvenkamp terug op de vier periodes die Houtman speelde als veel scorende spits van FC Groningen.
FC Groningen TV is vanavond om 17.55 uur te zien op Eredivisie Live 2. De herhaling op Eredivisie Live 2 is om 22.55 uur en 00.50 uur. Zondag wordt FCG TV om 10.20 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1, voorafgaande aan FC Groningen – PSV.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’