string(9) "claudebot"

Voor twee tientjes naar Utrecht-uit.

Zondag 02 mei 2010 om 17:37

Komende donderdagavond speelt FC Groningen de uitwedstrijd tegen FC Utrecht in Stadion Galgenwaard. Het duel begint om 20.00 uur. Supporters van FC Groningen kunnen het duel voor slechts 20 euro bijwonen via een buscombi (met opstap).

De verkoop voor het duel loopt via internet en TicketBox tot uiterlijk woensdagavond 5 mei om 23.59 uur. Fotoregistratie is ook voor deze uitwedstrijd verplicht. De bussen vertrekken donderdagmiddag 6 mei om 16.00 uur vanaf Ingang 1 bij Euroborg. Het meenemen van omwisselbiljet, legitimatie en (Seizoen)ClubCard met fotoregistratie is verplicht.
Daarnaast is er de mogelijkheid op de stappen bij Strand Horst aan de A28. Supporters die hier willen opstappen, dienen om 18.15 uur aanwezig te zijn met omwisselbiljet, legitimatie en (Seizoen)ClubCard met fotoregistratie.
Fotoregistratie
Voor alle bezoekers van uitwedstrijden van FC Groningen is het verplicht om de (Seizoen)ClubCard éénmalig aan te melden bij de Supportersbalie in Euroborg. Bij de Supportersbalie wordt, op vertoon van geldige legitimatie, een digitale foto gemaakt die gratis wordt gekoppeld aan de (Seizoen)ClubCard, die op eigen naam dient te staan. Supporters die zich al eerder hebben aangemeld, hoeven zich niet nogmaals aan te melden! Het maken van een digitale foto kan uiterlijk tot de donderdag voorafgaand aan deze uitwedstrijd om 17.30 uur bij de Supportersbalie in Euroborg. De Supportersbalie is op werkdagen (en ook op woensdag 5 mei) geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus